🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️ مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝 ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤
اپتامیل سبکه ولی ببین بچت میخوره ؟ فعلا یه مقدار آب از شیر خشک بیشتر کن
آپتامیل دادم پنج روزی یبار کار میکنه شکمش
🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️ مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝 ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤
پسرمن سرهرشیرخشکی یبوست میشد تابردم دکتر ببلاک کامفورت داد امایکم تلخه
مامفورد رژیمیه وزنش کم میشه
ببین هر دو روز یکبار گوش پا کن یه ذره روغن زیتون بهش بزن یه کوچولو بزن داخل مقعدش و با انگشت مقعدشو حسابی چرب کن خود سوراخ رو ببخشید واضح میگم ولی اینجور کنید بچه راحت دفع میکنه من بچه هام یبوست میشدن دیگه با این روش یک روز درمیون پی پی شونو میگرفتم ولی شیر خشک کامفورت نده هم تلخه هم رژیمی هستش وزنش کم میکنه بزار بچه ت هر شیر خشکی دوسداره بخوره با این روش جلو بری دیگه خودش هر دوروز یه بار کارش میکنه
ببین هر دو روز یکبار گوش پا کن یه ذره روغن زیتون بهش بزن یه کوچولو بزن داخل مقعدش و با انگشت مقعدشو ...
دوتا دکتر بردم تاکید کردن این روسای سنتی اشتباهه انجام ندم
دوتا دکتر بردم تاکید کردن این روسای سنتی اشتباهه انجام ندم
والله من پرستارهای بیمارستان برای بچه هام انجام میدادن منم یاد گرفتم بچه هامم نوزاد نارس بودن یک کیلو وزنشون بود اتفاق خاصی نیوفتاد فقط راحت میشدن ودفع میکردن منم یک روز درمیان مقعدو چرب میکردم خیلی کوچولو داخل رو چرب میکردم در حد دومیلیمتر ودفع میکردن