2777
2789
عنوان

همین الان فهمیدم دوقلو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 30 پست
مبارکتون باشه عزیزم برا منم دعا کنید منم دلم بچه میخواد

عزیزم من خودم بعد از دوسال خدا بهم بچه داد کل اون دوسال امپول زدم و قرص خوردم ولی این ماه دیگه کلا قیدش رو زدم گفتم من نازام نه دکتر رفتم نه قرصی خوردم ولی در کمال ناباوری باردار شدم اینم بگم این ماه حتی ال دی هم خوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته دیگه برو برا صدا قلبشون انشالله ک هردو سالم بغل بگیری

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ی سوال بپرسم چجوری دو روز بزرگتره یعنی ب فاصله دو روز ریخته

زمان بسته شدن نطفه متفاوته

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
متوجه نمیشم

از زمانی ک اسپرم وارد تخمدان و بعد تخمک میشه تا بسته شدن نطفه چند روز و گاهی ۱ هفته زمان میبره

برای سونو ک رفته بودم خانم تخت بغلیم جنیناش ۱ هفته فرقشون بود

یکی ۳۷ هفته بود یکی ۳۸

منتظر بودن اونیکی هم ۳۸ بشه بعد سزارینش کنن😍

خیلی با مزس

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲