2777
2789
عنوان

کسی هست سرکار بره

115 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

کسی هست سرکار بره ؟شغلتون چیه ؟ مسئله اصلی اینه بین شمام زیراب زنی یا اینکه هی بحث باشه هست ؟ من تو بخش اداری کار میکنم ولی واقعا همکارام بعضیاشون رو اعصابن یا خیلی زیراب میزنن یا هم که از زیر کار در میرن 

میخوام بدونم شمام همینجورین یا شرکت منه که همکارام مزخرفن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا شرکت میرفتم یعنی هیچکس چش نداشت یکی دیگه نون بخوره،همه زیراب همو میزدن،خداروشکر دیگه راحت ش ...

منم تو فکر اینم بیام بیرون ولی خب چیکار بعدش انجام بدم از تو خونه نشستن بدم میاد اخه

من12ساله شاغلم

همه جورادم هست بستگی به توان خودت داره بتونی تو بدترین شرایط کار کنی

گذراست همه چی حتی همکار و کار با بدترین همکار

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

من12ساله شاغلمهمه جورادم هست بستگی به توان خودت داره بتونی تو بدترین شرایط کار کنیگذراست همه چی حتی ...

خب اذیت نمیشین ؟خیلی سال کار میکنین اعصابتونو خورد نمیکنن ؟من واقعا بعضی مواقع نمیکشه اعصابم پلکم از اعصاب میزنه

خب اذیت نمیشین ؟خیلی سال کار میکنین اعصابتونو خورد نمیکنن ؟من واقعا بعضی مواقع نمیکشه اعصابم پلکم از ...

ببین من 3سالونیم یه مدیر داشتم فوق العاده بد دهن و بدخلاق....هرروز میگفتم دیگه نمیرم سرکار

ولی اون روزها گذشتتتتت

همه چی میگذره 

باید قوی باشی 

من6ماه بارداری خونه بودم واقعا حوصلم سر رفت جدی هان میام سرکار سختی داره ولی راضیم

بستگی به خود ادم داره من خواهرام همه خونه دارن فقط من شاغلم و راضیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

ببین من 3سالونیم یه مدیر داشتم فوق العاده بد دهن و بدخلاق....هرروز میگفتم دیگه نمیرم سرکارولی اون رو ...

چه جالب خدا بهتون صبر بده منم5 ساله شاغلم از سن کم به خاطر دانشگاه وهزینه هاش اومدم خیلی حساس بودم خییلی اذیت شدم انتظارم از سرکار مثل توفیلما بود ولی خورد تو پرم الانم که برای خودم قسط درست کردم نمیتونم بیام بیرون سلیقمم تازگیا گرون شده تو بد وضعیتی گیرکردم خخخ

چه جالب خدا بهتون صبر بده منم5 ساله شاغلم از سن کم به خاطر دانشگاه وهزینه هاش اومدم خیلی حساس بودم خ ...

اره متاسفانه ادم دستش تو جیبش میره توقعاش فرق میکنه

امیدوارم خدا بهترینهارو براتون رقم بزنه

موفق باشید

1
5
10
15
20
25
30
35