2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا؟

نه عزیزم کجا بری بی خبر؟

دست تنهایی توی نگهداری بچه؟ همسرت مشارکت نمیکنه؟

الان رفتنت کمکی نمیکنه

در ثانی باید بری پیش تراپیست قبل از اینکه هر اقدامی بکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بازم خدا رو شکر کن بچه ات سالم پیشته عزیزم که هر چقدر شکر کنی کمه

پس من چی بگم بچم سقط شده روحیم از دست دادم همش اشک میریزم ولی به خاطر پسرام دارم تحمل میکنم و میگذرونم 

الان فقط خسته ای ارامشت رو حفظ کن 

این روزا هم میگذره هر چقدر سخت باشه 

خدا خودش کمکت کنه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بازم خدا رو شکر کن بچه ات سالم پیشته عزیزم که هر چقدر شکر کنی کمهپس من چی بگم بچم سقط شده روحیم از د ...

بخدا خیلی به حودم میگم ولی امروز از بچه هام هم بدم اومده از همین میترسم که میگم برم بهتره 

منم افسردگی زایمان گرفتم با این تفاوت که سنم کم بود اصلا بابتش آگاهی نداشتم ! منم چندبار میخاستم زندگیم رو ول کنم برم !!!  اطرافیان هم که اصلا درک نمیکنن یعنی اون بنده خداها هم نمیدونن با یه خانوم افسرده زایمان کرده رفتارشون چجوری باشه همینطور که من بلد نبودم چی به چیه!

آخر سر من دست به دامن خدا شدم ماه ها شبا زجه میزدم از گریه و هر دعایی تو مفاتیح برای حاجت‌روایی و رفع غم و اندوه بود میخوندم تا اینکه نفهمیدم کی کجا دیگه افسردگیم کامل خوب شد… خدا اول و آخر کمک من کرد الان دومی رو باردارم کلی به همسرم توضیح دادم از شرایط بعداز زایمانم به پسرم گفتم با اینکه میدونم قرار نیست گوش بده نووجونه ولی باز آگاهی نسبی رو دادم که شاید چه اتفاقی قراره بیوفته، شما هم به جای مقابله کمی صبوری کن بخاطره خودت و هرکاری آرومت میکنه انجام بده بی خیالِ شوهر و درس بچه و کارخونه و… یه مدت به خودت بیشتر فکر کن قرص های ویتامینت رو مخصوصا آهن رو ادامه بده انشالله که به زودی شرایطت بهتر میشه و کیف میکنی از نی نیت❤️🤲🏻❤️❤️

بخدا خیلی به حودم میگم ولی امروز از بچه هام هم بدم اومده از همین میترسم که میگم برم بهتره

نه بازم صبر کن عزیزم 

اون بچه الان بهت خیلی احتیاج داره 

هر وقت خوابید استراحت کن 

همه چی درست میشه فقط از خدا و امام زمان کمک بخواه آروم میشی 

هر چقدر هم بیشتر بگذره حالت بهتر میشه 

حمد میخونم برای ارامشتون 

لطفا شما هم دعا کن قلبم آروم بشه 🖤

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت