2777
2789
عنوان

کاش زود تر عروسی بگیریم

302 بازدید | 15 پست

من خیلی از ازدواج و رابطه میترسیدم 

چون پدر و مادرم زیاد با هم خوب نبودن 

اما آلان نزدیگ یکساله که عقدیم تو این مدت کمتر از گل بهم نگفته 

حتی تو موقعیت هایی که میتونست عصبی بشه 

با بقیه هم همینه خیلی میتونه خودش رو کنترول کنه 

و با آرامش حرف بزنه 

منم همش سعی کردم بهش احترام متقابل بزارم 

الان دیگه احساس میکنم آماده م برای عروسی ولی حیف که باید صبر کنیم خونمون درست شه 

به به چه عالی پایدار

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم، ان شاالله سالیان سال  با عشق و محبت توی کلبه عشقتون باهم دیگه زندگی کنیدددد😍💚

عشقتون روز افزون 🤲🏻💚

امیدوارم زودتر برید زیر یه سقف 😍

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

انشالا پایداریدوست داشتی بگو چجوری آشنا شدینن 😁

دوست خانوادگی بودیم 

نه مستقیم خاستگاری کردن 

چون شوهرم مذهبیه 

اصلا کلا به نامحرم نگاه نمیکنه 

بعد میپرسم چه پس منو دیدی میگه تو قدت کوتاهه سرم رو انداختم پایین دیدمت

راست هم میگه اصلا بهم نگاه نمی‌کرد یه بار اتفاقی 

خوردیم به هم سرش رو انداخت پایین من پایین بودم 

قدم کوتاه چیکار کنم خواهر