2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها،

باید ببینی مدت ذکر کرده یانه

مثلا نوشته باشه وکالت در طلاق را تا یک ماهه آینده با فلانی می‌دهم

ولی معمولا اینطوری باشه، مدت نداره...

یعنی مدت و وقت دادن به نظرم معنایی نداره.

آها،باید ببینی مدت ذکر کرده یانهمثلا نوشته باشه وکالت در طلاق را تا یک ماهه آینده با فلانی می‌دهمولی ...

اسمی از مدت توش نیست 

برای طلاق باید ببرم دفتر اسناد یا محضر؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
مطمئنی عزیزم؟

اگه شوهرت بهت داده که میتونی قدام کنی ولی اگه توافقی بوده باید خوب اونو بخونی که حق عزل نداشته باشه تاریخ هم همینطور.

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
اگه شوهرت بهت داده که میتونی قدام کنی ولی اگه توافقی بوده باید خوب اونو بخونی که حق عزل نداشته باشه ...

توش نوشته 

حق عزل وکیل :موکل ضمن عقدخارج لازم، حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است 

تنها چیز مهم ش همینه 

توش نوشته حق عزل وکیل :موکل ضمن عقدخارج لازم، حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است تنها چیز مه ...

خوب این میتونه ازت بگیره.چون حق طلاق اسم عامیانشه در واقع وکالت طلاق بهت داده که اونم دست خودشه هروقت خواست باطل میکنه.

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
خوب این میتونه ازت بگیره.چون حق طلاق اسم عامیانشه در واقع وکالت طلاق بهت داده که اونم دست خودشه هروق ...

باطل ش نکرده من الان میتونم برم با این ازش جدا بشم ؟باید دفتر خونه برم یا محضر عزیزم؟

باطل ش نکرده من الان میتونم برم با این ازش جدا بشم ؟باید دفتر خونه برم یا محضر عزیزم؟

فکر میکنم اول باید دفتر خدمات قضایی دادخواست تنظبم کنی