2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخورده تند رفتار کرد منم گفتم خدافظ حالا مقصر کیه🥲

من و پارتنرمم امشب بحثمون شد و خب طبیعیه اقایون یکم سریع تر عصبی میشن و جوشی تر میشن من سعی کردم آرومش کنم و نزاشتم قهر بمونیم

بنظذم اگه راه داره توهم برو آشتی بکنین ارزشنداره ناراحتی و قهر

البته بازم خودت میدونی چون من نمیدونم چی. گذشته بینتون

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

نامزد رسمی یا رل؟دلیل دعوا؟مقصر کدومتونه؟

رسمی عزیزم 

سر ی موضوع ناراحت بودم بام تند رفتار کرد منم گفتم باشه خدافظ قطع ک کردیم پیام داد ک توضیح بده گفتم مهم نیس و قهر کردیم

خالا مقصر من بودم؟

من و پارتنرمم امشب بحثمون شد و خب طبیعیه اقایون یکم سریع تر عصبی میشن و جوشی تر میشن من سعی کردم آرو ...

بعضی وقتا تند رفتار میکنه واقعا ناراحت میشم خب ب هر حال بابت کاری ک نکردم دلم نمیخاد برم اشتی🥲

رسمی عزیزم سر ی موضوع ناراحت بودم بام تند رفتار کرد منم گفتم باشه خدافظ قطع ک کردیم پیام داد ک توضیح ...

نه زیاد ولی پیام داد باید میذاشتی توضیح بده

حالام فردا صب مثل هرروز رفتار کن انگار هیچ دعوا و اتفاقی نیفتاده تا خود به خود اشتی کنین

نه زیاد ولی پیام داد باید میذاشتی توضیح بدهحالام فردا صب مثل هرروز رفتار کن انگار هیچ دعوا و اتفاقی ...

بیشتر وقتا من پیش قدم میشم اخه. بنظرتون کار اشتباهی نیست.

بعضی وقتا تند رفتار میکنه واقعا ناراحت میشم خب ب هر حال بابت کاری ک نکردم دلم نمیخاد برم اشتی🥲

دقیقا منم امشب همینجوری بودم کاری نکرده بودم ولی اون چون حالش بد بود مریض بود دلش گرفته بود و برا خودش بریده بودو دوخته بود میگف ب من بی احترامی کردی🥲😂

گفتم بابا بجون خودت اینجوری نیست اصن کی رو میگی همینجوری رگبارییی حرف میزد کتو ب من بی احترامی میکنی منو نادیده میگیری فلان بهمان😂😂😂

یکم بنظرم باهاشون مهربون باشیم ما دخترا بیشتر باید آروم و صبور باشیم تا ارانش رابطه حفظ شه مردا خب جوشی ان نمیفهمن سریع ی چیزی میگن جوش میارن خودشونم بعد پشیمون میشن😂😂

بیشتر وقتا من پیش قدم میشم اخه. بنظرتون کار اشتباهی نیست.

من اگه از سابقه ۶ سالم بگم بهت تو پارتنر داری

میگم پیش قدم نشو هر بار بزار همچی متقابل باشه دو سه بار اون یکی دوبار تو حتا تو کمتر

چون من بیشتر پیشقدم شدم الان دیگه یجورایی گردن من افتاده اشتی کنون

و اینکه میگم پیشقدم نشو صب خیلی عادی پیام صببخیر بده

و کارای روزمرتونو بگو که انجام بدین مثل هرروز

دقیقا منم امشب همینجوری بودم کاری نکرده بودم ولی اون چون حالش بد بود مریض بود دلش گرفته بود و برا خو ...

وای عزیزم چ گیری داده😂😂

والا من ک دلم میخاد الان پیشم باشه بزنمش😂💔

وای عزیزم چ گیری داده😂😂والا من ک دلم میخاد الان پیشم باشه بزنمش😂💔

اره خیلی جوشی شده بود طفلک مردم تا ارومش کردم😂

عزیزم🥲🥲😂

من بودم تحمل نمیاوردم بیشتر حرفش میزدم🤣🤣

خب چندبار که اینجوری کنی دعواتون ک بگیره سه چهارروز قهر باشین درس عبرت میشه برات🤣🤣🤣مثال خودم رو زدم🤣🤣🤌🏻