2777
2789
عنوان

عاشق مرایی میشم فقط که دست نیافتنین و کم محلی میکنن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 66 پست
عکس دوتاتونو ببینم بهم میاین یا نه

جوجه من اینجا عکس گذاشتم چند بار 

عکس اونم گذاشتم 

ولی یه بی‌🦥 شعوری عمسا رو میذاره اینستا کاربری طرف هم میزنه 

برای همین دیگه نمیذارم 

چون خطرناکه 

توام نذار جوجه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه من اینجا عکس گذاشتم چند بار عکس اونم گذاشتم ولی یه بی‌🦥 شعوری عمسا رو میذاره اینستا کاربری طرف ...

عجب آدمایی پیدا میشن  

بیکارن ؟

ولش کن فداتشم حالا یه لحظه بزار سریع بردار 

💚خوشا صیدی که صیادش حسین است 
مشکلم علاقه ایه که به ابن کره اسب دارم و اون با این پیام دادناش بهم یادآوری میکنه خودشو

من خودم تو این شرایط بودم اصلا بگم به چه جونوری علاقه داشتم باورت نمیشه خیلی سخته ادم وابسته میشه هی هم به خودش میگه حالا نفر بعدی مگه چه خریه اونم یکی مثل اینه شایدم بدتر اینطوری خودشو قانع مکنه.ولی باور کن روحت خوراک این ادم میشه هی شل کن سفت کن اخرشم هیچی

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
من خودم تو این شرایط بودم اصلا بگم به چه جونوری علاقه داشتم باورت نمیشه خیلی سخته ادم وابسته میشه هی ...

دقیقا روحمو خورد

اعتماد به نفسم ، غرورم و ... 

همه چیمو له کرد 

همش میام به دیگران فکر کنم این کره اسب توی ذهنم جولان میده 

میخوام برم فرار کنم بلاک کنم خاکش کنم توی قلبم 

نمیتونم:) از ضعف خودم در برابرش متنفرم