2777
2789
دلیل اصلی کم شدن ازدواج خب قطعا اقتصادی هستش ولی واقعا نمی دونید آقایون دلیل اصلی ازدواجشون نیاز ...

دیگه اگر واقعا فکر می کنین برای آقایون دلیل اصلی ازدواج رابطه هست بحثی نمی مونه. آدمای دورت رو عوض کن واقعا اگه نگاهت به ازدواج در همین حد سطحیه و فکر می کنی اون دسته از مردا یعنی همه مردا

اون پولدارایی هم که هرز بپرن همیشه داستان شون همین بوده. منتهی قدیما یه زن خونه می گرفتن در کنارش کثافت کاری هم داشتن. الان مجردی عشق و حال می کنن. فرق نداره. در هر صورت همچین آدمی به درد ازدواج نمی خوره مگر اینکه دنبال ازدواج صرفا به هر قیمتی باشید و گلایه تون این باشه که چرا یکی پیدا نمیشه که صرفا آدم رو بگیره!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه اگر واقعا فکر می کنین برای آقایون دلیل اصلی ازدواج رابطه هست بحثی نمی مونه. آدمای دورت رو عوض ک ...

دوست عزیز  دیگه بحث نمی کنم یه مرد ازدواج می کنه تا با یک نفر باشه  دیگه درسته با طرف باشه  با هم باشن  خب دوس دختر هم همینکار براشون می کنه   زن غیر رسمی طرف میشه

سلام. به نظرم حرفتون درسته، ازدواج نکردن دلایل زیادی داره، اولیش که متاسفانه اوضاع بد اقتصادیه ایرانمونه، یکی دیگه از دلایلش که واقعا واضحه و نمیشه انکارش کرد، پرده دری بعضی از دخترها و پسرها هستش، تا دختری نباشه که به اصطلاح پا بده، پسر چاره ای نداره و...

و این نکته رو یادمون نره که اوضاع بد اقتصادی و یا هر دلیل دیگه ای، مسبب روابط نامشروع و خداناپسندانه نیست.

موضوعات رو با هم قاطی نکنیم.

سلام. به نظرم حرفتون درسته، ازدواج نکردن دلایل زیادی داره، اولیش که متاسفانه اوضاع بد اقتصادیه ایران ...

بله   مهم ترین دلیلش اقتصاده   البته  دوس دختر هم مثل زنه طرف میشه   خیلی خوشبحال پسره میشه بدون ازدواج  بدون هیچ تعهدی دوماد میشه

دوست عزیز دیگه بحث نمی کنم یه مرد ازدواج می کنه تا با یک نفر باشه دیگه درسته با طرف باشه با هم با ...

عزیز من همه جای دنیا فردی که دنبال تشکیل خانواده باشه میره ازدواج می کنه. فردی که کلا نخواد ازدواج کنه به رل قناعت می کنه

رل و ازدواج رو شما کلا گویا در یه سطح می دونی و الان هی میگی مردی که رل داره ازدواج می خواد چیکار. خب یارو اصلا آدم ازدواجی نیست دیگه! حالا بد یا خوب این آدم به درد ازدواج نمی خوره

قدیم ها آدمایی که اهل ازدواج نبودن در اثر فشار اجتماعی ازدواج می کردن کنارش کلی رابطه مخفی و خیانت و این چیزا داشتن. الان دیگه کلا همون ازدواج تشریفاتی رو هم نمی کنن

اونی هم واقعا عاشقه و متعهده و دنبال فقط رابطه جنسی نیست، در اثر مسائل اقتصادی نمی تونه ازدواج کنه

شما فقط انگیزه افراد نامتعارف رو از ازدواج نکردن داری بررسی می کنی نه بدنه اصلی و عادی جامعه که زیر بار فشار های اقتصادی خم شدن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عزیز من همه جای دنیا فردی که دنبال تشکیل خانواده باشه میره ازدواج می کنه. فردی که کلا نخواد ازدواج ک ...

اوکی هر چی شما بگی   بی خیال   اصلا خیلی ناراحتی زنگ بزن ۱۱۰