2777
2789
عنوان

علت خالی شدن باطری گوشی هواوی

53 بازدید | 8 پست

به نام خدا.

با سلام.

با توجه به اینکه خودمم این کاره ام، ولی بازم می خوام نظر شما رو بدونم.

چرا این طور میشه؟!

چطور رفعش کردید؟!

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوکت ش خیلی قطع و وصل میشد ، فکر می‌کنم بخاطر همین باطریش خراب شد با تعویض باطری و شارژرش درست شد

نه بدون تعویض باطری چون باطری گوشیم یک و خورده. ای قیمتش.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

اون گوشی ها به درد نخورن اگه درستشم کنی بازم اونجوری و هنگ میکنن

منظورت هواویه؟!

والا من که از سال 1398 داشتم آخ نگفته.

با تشکر.

ولی مال من خراب شدهبا تشکر

مدلش چی بود؟!

با تشکر.