2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید روزی چند بار استفاده کردین

فقط شب میزدم در حد ۴  شب  دیگه کم شد جوشا نزدم..  شوینده پوست چرب درمالیفت  سبز هم هست  میشستم صورتم صبح و شب و شبا قبل خواب بعد از اینکه صورتم میشستم  ژل کلیندا مایسین ناژو میزدم میخوابیدم چند شب زدم .. ژلش هم فک کنم بیست تومن ایناس

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
روزی یبار میزدم نیم ساعت میموند میشستم اصلا دستکاری نکن کرم پودر و هیچی دیگه رو پوستت استفاده نکن

چطوری نیم ساعت می‌زاید  با چی ؟؟؟محلول روی پنبه بهداشتی میزنم به پوستم ۳۰ ثانیه بعدش نمی‌شورم 

هرروز جوش جدید میزنم رو پشمونیم و چونه دردناکه خیلی ناراحتم به عروسی نزدیکم اینجوری شدم یکماههه

لایه بریر پوستت آسیب دیده شوینده ات زیادی حساس کرده صورتتو عوض کن شوینده لافارر پوست چرب بخر با ترمیم کننده هیدرودرم 

بله 

بر پایه الکله چربی رو ازبین میبره 

ولی برای جوشهای سرسیاه خیلی جوابگو نیست 

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

عکس گذاشتم نگاه کنید جوشام زیر پوستی درد ناکه داغون شدم

برا من کل صورتم اینجوری شده بودم  نگران نباش میره حواست به خواب و تغذیه اا هم باشه شیرینی جات و لبنیات و چربی کم کن یا ی مدت نخور  ژل کلیندامایسین بزن بیست هزار تومنه  میره 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

تمام زیر پوستی باید شوینده حاوی سالیسیلیک اسید بزنی نتروژینا قرمز رنگ از سایت پاپیون

و یه فیشال هم باید بری این جوش ها کاملا کیستی باید تخلیه بشه با محلول نمیره 

چند روز میره؟؟

بستگی داره من بعد حدود دوهفته تاثیرشو دیدم

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )