2777
2789

اصلا چشم دیدنشو ندارم

هرچیزی میگه به منظور میگیرم

دوهفتست هرروز قهرم باهاش یا حرف نمیزنم چکار کنم از سرم بیوفته و بهتر بشم

چندبار زنگ زدم ج نداد و پیامم ج نداد از همونجا دلم چرکین شد دعوا کردم چرا ج نمیدی یا دیر ج میدی

اونم گفت حوصله نداشتم 

بعدشم ک سریچیزی منو مقایسه کرد با زن دوستش بدتر اعصابم خورده

مشکلتون ریشه ای حل کنید عزیزم

شما دلت شکسته ازش باید اینو واس خودت حلش کنی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جر و بحث داشتین عادیه. سرت رو به یه کار دیگه مشغول کن. صبح برو پارک پیاده روی 

یه کتاب بخر. خوبی های همسرت رو یادت بیار 

فکرشو بکن همین الان همسرت بگه پاشیم بریم جدا بشیم. تا این مرحله ازش نفرت داری که خواسته شو قبول کنی ؟؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگه جر و بحث داشتین عادیه. سرت رو به یه کار دیگه مشغول کن. صبح برو پارک پیاده روی یه کتاب بخر. خوبی ...

من خودم خیلی بهش بی احترامی کردم حتی گفتم جداشیم 

اینکه گناهش رو گردن نمیگیره بدتر مصمم میشم قهربمونم

من خودم خیلی بهش بی احترامی کردم حتی گفتم جداشیم اینکه گناهش رو گردن نمیگیره بدتر مصمم میشم قهربمونم

خیلی وقتا آدما می‌دونن اشتباه کردن ولی بروز نمیدن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نمیتونم واقعا نمیخوام ببینمش یا صداشو بشنوم اونم تا این حد مستحق عذاب نیست

عه از خر شیطون پیاده شو خواهرم 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من خودم خیلی بهش بی احترامی کردم حتی گفتم جداشیم اینکه گناهش رو گردن نمیگیره بدتر مصمم میشم قهربمونم

کدوم مردی گناهشو گردن گرفته آخه 

توقع بی جا‌...