2777
2789

پدرشوهرومادرشوهرمن پیرن وهمسایه ایم میرم کاراشون رومیکنم وغذایی میپزم براشون دوتاپسربچه دارم که به هرحال شیطنت خودشون رودارن کوچیکه دوسالشه امشب برادرشوهرم به گوشیشون زنگ زده بودوپسرم سروصدامیکردوپدرشوهرم حرفاشومتوجه نمیشدودیگه هی میگفتن این کره خرانمیزارن بفهمیم چی میگی وهی ناراحتی میکردن منم ناراحت شدم وگفتم ماالان میریم تاراحت باشیدحالامیخوام بدونم حق دارم یانه

سلام خواهرا ازتون خواهش میکنم تاپیک قبلم رو گزارش بزنید بخداقسم حالم خیلی بده خیلی بلا اومده سرم ابروم رفتا بخاطر پخش شدن تاپیکام گزینه حذفم ندارا ک حذف کنم

میدونم زحمته میدونم ولی بخدا ثواب داره فکر کنید خواهرتونم لطفا خواهش میکنم گزارش بزنید

هرکی گزارش زد لایک کنه به نیابتش ذکر بگم

به حق اولاد علی خیر ببینید توروخدا گزارشم نزنید بخدا گرفتارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر همسرت مگه حقوق بازنشستگی نداره؟

پرستار بگیره

به شما چه که هرروز بری برسی بهش

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

بله خق داری ی مدت نرو اگه پرسیدن علتشو بگو از این ب بعدم خدمات نده بعد شام برو نبم ساعت بشین و برگرد ...

باره این مشکل برام پیش اومده سربچه اولمم ولی بازیه جوریه که نمیتونم نرم