2777
2789

خودم در اقدام نیستم😁😂

اما خب

لایک کنین منم برای شما صلوات بفرستم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

من خیلی ساله منتظر دومی هستم.. یه نی نی هم از دست دادم🥺💔..😭 سنمم بالا.. ویژه دعام کنین🥺💚

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

من خیلی ساله منتظر دومی هستم.. یه نی نی هم از دست دادم🥺💔..😭 سنمم بالا.. ویژه دعام کنین🥺💚

الهی عزیزدلم

برات صلوات فرستادم ایشالله خدا دامنتو سبز کنه خنده های دوتاشون توی خونتون بپیچه

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید منم آرزو به دل نمونم🥺🤲 الهی همگی حاجت روا شید🌹

برات صلوات فرستادم عزیزدلم

ایشالله خدا حاجتتو براورده و دامنتو سبز کنه، نگران نباش خدا بزرگه

برات صلوات فرستادم عزیزدلمایشالله خدا حاجتتو براورده و دامنتو سبز کنه، نگران نباش خدا بزرگه

مرسی مهربونم🥺❤️ 

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

الهی عزیزدلمبرات صلوات فرستادم ایشالله خدا دامنتو سبز کنه خنده های دوتاشون توی خونتون بپیچه

الهی آمین انشالله.. خیلی دعام کن... خدا گلپسرت رو حفظ، کنه عزیزم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن