2777
2789
خداروشکر.من فقط سخت میگیرم برااسم میترسم مسخره کنن تو مدرسه ای جایی.الانم میگن از مد افتاده ولی خب ا ...

بله اسم اصیل ایرانی هیچ وقت از مد نمیوفته ،عجق وجق نیست که تاریخ مصرف داشته باشه ،نه تا حالا اسمش رو مسخره نکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر.من فقط سخت میگیرم برااسم میترسم مسخره کنن تو مدرسه ای جایی.الانم میگن از مد افتاده ولی خب ا ...

هرچی که دوست داری بذار و ب حرف کسی اهمیت نده

سمت ما یکی اسم خیلی قدیمی گذاشته رو بچش ولی خودش عاشق اسمشه و حرف بقیه براش اهمیت نداره، ب این میگن شجاعت

هامین : گرمابخش زندگی

شایان

پویان

هم مورد علاقه ی منن بعد از بردیا

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

اسم اصیل ایرانیه و هیچوقت از مد نمیفته ، پسر من ۵ سالشه و توی مهد و دوستاش و فامیل و...  اصلا اسمشو تغیر ندادن، اصلا قابل تغییر نیست

هرچی که دوست داری بذار و ب حرف کسی اهمیت ندهسمت ما یکی اسم خیلی قدیمی گذاشته رو بچش ولی خودش عاشق اس ...

هامین هم جزو اسامی انتخابیم هست ولی میترسم ه اولش بد تلفظ بشه