2777
2789
عنوان

استرس با حجاب شدن

189 بازدید | 15 پست

سلام من یه مدت استایل حجاب بودم بعد یهو بی حجاب شدم برا شش یا هفت ماه . اما الان که رفتم کربلا دلم میخواد باحجاب بشم چادرم خریدم اما میترسم باهاش برم کلاس و اینا . میترسم مردم چی بگن . 

به حرف مردم توجه نکن

کار بدی نمی کنی که

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چادر رو بپوشی قشنگ متوجه فرق خودت با اطرافیانت میشی! 

اخلاقت!

طرز تفکرت 

همه چییییی فرق میکنه خیلی یهویی چون داری از اون چادر پیروی می‌کنی 

کم کم نماز رو هم اضافه کن 

خیلی حس خوبی داره 

هیچ ترسی نداره من امتحان کردم 

خیلی هم تشویق شدممممم 

بهت پیشنهاد میکنم ساعت ۱۱:۲۰ دقیقه شبکه قرآن بزنی 

و برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کنی 

بیست خواهان چادر میشی

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

چادر رو بپوشی قشنگ متوجه فرق خودت با اطرافیانت میشی! اخلاقت!طرز تفکرت همه چییییی فرق میکنه خیلی یهوی ...

آخه میترسم بهم بگن من مودی ام و این حرفا امام تو حرم انقد گریه کردم به امام حسینم قول دادم اما میترسم چیکار کنم کم بشه ترسم؟