2777
2789

سلام خانوما 

میدونم خیلی هاتون دوس دارید در آمد خوب داشته باشید و صد البته مستقل بشید 

یکی از راههای رسیدن به این هدف یادگیری شغل برنامه نویسی هست 

چون سطح در آمدش مستقیم با تلاش و پشتکارتون ارتباط داره و دنیا هم به سمت هوش مصنوعی در حرکته پس چه خوبه که یه شغلی داشته باشیم هم پولساز هم به روز باشه 

من بهتون پیشنهاد میکنم دوره های رایگان استاد دانه کار مخصوصا گروه های بوتکمپ ایشون رو دنبال کنید تا اگه فهمیدید در این زمینه استعداد دارید از دستش ندید محدودیت سنی هم نداره

چون ایشون خیلی آدم متدین و با اخلاق و استاد کاربلدی هستن خواستم به شماها اطلاع بدم 

حدود یک سال یا اگه پرتلاش باشید در طول شش ماه هم به در آمد میرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان هم بگما اصلا قصدم تبلیغ نیست چون همون بالا هم گفتم ایشون بخاطر طرز فکر و نگرش به آینده کشورمون میخوان تمام دستاوردهای چندین سالشون رو در این حوزه به صورت آموزش و تربیت دانشجو های کاربلد برای ایران عزیز قرار بدن

دوره های بوتکمپ ایشون خیلی منظم و جدی و مصمم هستند 

دو روز پیش هم گروه هشتم پایه گذاری شد و علاقه مندان داخلش عضو شدن تا این مسیر رو ان شاالله شروع کنند

چقدر خوب میشه ما هم مثل بقیه کشورها در زمینه هوش مصنوعی و برنامه نویسی پیشرفت کنیم مگه ما چه فرقی با اونها داریم؟

ولی بهتون بگم اینکه خیلیا میگن هوش بالایی میخواد اصلا اینطور نیست باید پرتلاش و مصمم باشید چون درس پیچیده ای نیست فقط باید بتونی دنبال راه چاره بگردی و پا پس نکشی هینننننن

برای من که تحصیلاتم تا یازدهم هست هم قابل درک و انجام شدن هست؟من خیلی احتیاج به کار دارم

بله حتما میتونید

شغل برنامه نویسی خیلی نیاز به جدیت و تلاش داره ولی اگه داخلش به روز و حرفه ای باشید در آمدتون عالیههههه

و نکته بهتر اینکه شما سقف درآمدتون مثل شغل کارمندی ثابت نیست و هر چقدر بیشتر تلاش کنید درآمدتون بیشتره

پایتون بی صاحاب منظورته دهنم صاف شده سرش

ولی بعد از گذرون این مراحل سخت میبینید تهش چقدر عالیه

برنامه نویسی شیرینیش به رفع اخطارها و باگ ها و رسیدن به راه حلش هست

دوره رایگان که گفتید از کجا باید بگیرم؟

ایتا نصب کنید و python_danekar عضو بشید

داخلش کامل همه چیز رو توصیح دادن داخل بوتکمپ هشتم عضو بشید و استارت شروع کار رو بزنید

پایتون بی صاحاب منظورته دهنم صاف شده سرش

پایتون ساده ترین زبان دنیاست ولی به یه شرط که اولین زبان نباشه اگه اولین زبان برای شروع باشه دیگه فاتحه شما خوندس هیچوقت برنامه نویس نخواهی شد

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡