500 گرم ارد
یک لیوان شیر ولرم
نصف پیمانه شکر
50 گرم کره
یک قاشق مایه خمیر
یک تخم مرغ
پنس نمک
وانیل نصف قاشق چایخوری
یک لیوان شیر ولرم و یک قاشق شکر و یک قاشق مایه خمیر رو هم میزنیم و میذاریم 10 دقیقه عمل بیاد
تخم مرغ و شکر رو هم میزنیم با کمی وانیل میزنیم و کره آب شده اصافه میکنیم و هم میزنیم و مواد مایه خمیر رو بهش اضافه کنین و اون 500 گرم آرد رو کم کم اضافه میکنیم و شاید 500 گرم کامل استفاده نشه
به حدی که خمیر لطیفی باشه که به دست نچسبه
ظرف رو چرب میکنین و خمیر رو توش میذارین و سرش رو میپوشونین دو ساعت تا ورم بیاد
بعد از دوساعت کف سینی یا میز آرد میپاشین البته کن و خمیر رو نصف میکنین و پهن میکتین و قالب میزنین من میخواستم لقمه ای دربیاد با قالب فلافل زدم بعد روی کاغذ روغنی میچنیم و روشو میپوشونین و یکساعت استراحت و بعد سرخ میکتین