2777
2789
عنوان

شما هم خواب چرت و پرت میبیند

70 بازدید | 9 پست

دیشب خواب طولانی و عجیبی دیدم

اولش رفتیم عروسی 

تو عروسی رسمشون بود اتیش بزرگ درست کنن

بعد اومده بودن برا اینکه اتیششون خیییلیییی بزرگ بشه یه وانت اتیش زده بودن

بعد از اون مرحله ک رد شدیم رفتیم تو یه خونه ای

زن داداشم اومد منو به دوست داداشم معرفی کرد 

بعد این پسره رو من کلا تو واقعیت ندیده بودم تا امروز 

اینی ک تو خواب دیدم یه پسر بور بود با یه بینی عقابی مانند 

ولی امروز که دیدمش ی بینی صاف معمولی داشت و چشم ابرو مشکی بود 

فکر کنم چشاش رنگی ان

معرفی میکرد که مثلا پسره از من خوشش بیاد با من ازدواج کنه 🤦🏻‍♀️

بعد داداشم هی میگفت زشته نکن 

یکم ک گذشت رفتیم نشستیم بابای پسره از زن داداشم پرسید این کیه کنارته؟ گفت خواهر شوهرمه بعد بابای پسره از من خوشش اومده بود ب عنوان عروسش

از این مرحله هم رد شدم 

شد کارتون 

رفتم تو یه کوه که همه حیواناتش خواب بودن

بجز گور خرا 

ی ماشینی هم اونجا بود 

من گورخرا رو مجبور کردم که شروع کنن به دویدن ک بقیه حیوونا بترسن 

گورخرا مث چی میدویدن و بقیه حیوان افتادن به جون هم منم رفتم تو جعبه اون ماشینه 

با اینکه داخل جعبه بودم بیرونشو میدیدم

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
زیاد

ی نمونه تعریف کن اگر میتونی 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد تا دلت بخواد

حس تعریف داری؟ 

آره خیلیییییی😂🤦‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من از این چرت تر میبینم اصلا قابل گفتن نیس اصلا نمیتونم تعریفش کنم نمیدونم چی ب چیه😂😂😂

😂😂خیلی بده اینجوری 

بعد من خوابام رنگی ان 

بعضیا میگن خواباشون سیاه سفیده