2777
2789

خیلی نگرانم یه بچه کوچیکم دارم  ۲۷ سالمه     کسایکه عمل  کردید به زندگی عادی برگشتید؟ دکترم گفت  میتونی بعدش بازدار بشی  ...  و مشکلی برات پیش نمیاد  خودم نگرانم  گریه هام بند نمیاد   چقد  باید درد بکشم  همش  مریضم 

دردش چ جوریه؟عمل نکن اخه سنت کمه برو طب سوزنی یا فیزیوتراپی و ورزش کن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان در چه حالی من پام بی حس شده ولگنم

خدا رو شکر دردا و بی حسی ها خیلی کم شدن اگه رعایت نکنم یکم گز گز پای راستم زیاد میشه

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
منم دردم الان افتاده ولی بی حسی توی لگنم و اندام تناسلیم دارم

اگه بتونی خوب استراحت کنی و پیاده روی داشته باشی شاید بهتر بشی بازم نظر دکتر مهمه دکتر من گفت که باید عمل کنی حالا الان اورژانسی نیستی اما اگه عود کرد باید عمل شی

شما بارداری داشتی بعدش ؟ چند سالته شما؟

نه من ۴۸ سالمه ۴ماهه اینجوری شدم شما سنت خیلی کمه اما تو همین سایت خوندم که انگاری باردار هم شدن تو جستجو بزن عمل دیسک کمر کلی تاپیک میاره راجع بهش بخون  من همه رو خوندم

ممنون انشاءالله زودتر سلامتیت رو بدست بیاری عزیزم

یه سوال دارم عزیزم  باید یکی کنارت باشه همش بهت رسیدگی کنه  من مادرم بیشتر از ۱ هفته پیشم وای نمیسته ...   بعدش میتونم تنها باشم