انيس٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3310 عنوان دانشآموز پایه دهم یازدهم دوازدهم 139 بازدید | 18 پست بیاد اینجا 1403/11/07 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11172 خب مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
انيس٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3310 خب سلام من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای پایان نامه ام نیاز دارم تا دانشآموزان به سئوالات آنلاینی پاسخ دهند میتونید همکاری کنید؟
انيس٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3310 بفرما عزیز سلام من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای پایان نامه ام نیاز دارم تا دانشآموزان به سئوالات آنلاینی پاسخ دهند میتونید همکاری کنید؟
انيس٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3310 خب سلام من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای پایان نامه ام نیاز دارم تا دانشآموزان به سئوالات آنلاینی پاسخ دهند میتونید همکاری کنید؟
انيس٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3310 چیزی گفتی لایکم کن سلام من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای پایان نامه ام نیاز دارم تا دانشآموزان به سئوالات آنلاینی پاسخ دهند میتونید همکاری کنید؟
انيس٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3310 جان 😎😎 سلام من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای پایان نامه ام نیاز دارم تا دانشآموزان به سئوالات آنلاینی پاسخ دهند میتونید همکاری کنید؟
mahyyas عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2535 سلام من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای پایان نامه ام نیاز دارم تا دانشآموزان به سئوالات آنلاینی ... بله
nonasunflower عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1636 سلام من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای پایان نامه ام نیاز دارم تا دانشآموزان به سئوالات آنلاینی ... کمکی بر بیاد از دستم بله هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده .