2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم

عزیز کاربر۲۲khodaaaa ایشون ی گربه زخمی ک دوتا پاش شکسته و چشمش هم عفونت کرده دم در خونشون بهش پناه اورده..ایشونم بنده خدا زحمت کشیده یکماهه میبره دامپزشکی و خرج باند و پانسمان میکنه و اسنپ برا حمل و نقلش ب دامپزشکی اگه براتون مقدوره برید تو تاپیکش خودش توضیح داده..مرسی الهام عزیزم..کمکش کردیم ولی هنوز کم داره مبلغ رو

هر بار این درو محکم ببند برو
سلام عزیزم خوبی خونه ی خودتی ؟تونستی بابا رو قانع کنی ؟

سلام عزیزم

بله کیش هستم

نه

و البته خودم متقاعد شدم که کار درست رو پدرم میکنه

تو تاپیک جدیدم یکم حرف زدم در موردش

فکر میکنم تاپیکش حذف شده

سلام عزیزم خوبی ...من همون کسی هستم که دارم یه گربه زخمی رو با کمک چندتا از بچه های سایت درمان میکنم ..متاسفانه تاپیکم که درموردش بود ترکید ....خوشحال میشم اگه تونستین کمک کنین تو جمع اوری هزینه اش البته اگه دوست داشتین ...بازم ممنون