2777
2789
عنوان

من صبحا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت یک چیزی دیدی بعد بترس .......

صد بار به خودم میگم اخه مگه چیزی دیدی مگه چیزی شده متاسفانه اصلا دست خودم نیس

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
در و پنجره ها رو همه قفل کن مطمئن شودر اتاقا رو ببندپرده ها رو بکش تلویزیون رو روشن کن بذار رو صدای ...

از فردا تلویزیون رو روشن میکنم مرسی بابت کمکت عزیزم

اتفاقات ماورایی حالا جالب اینه هیچی هم نیس

من هم مثل توعم

با ترست رو به رو شو، بزار مغزت متوجه بشه قرار نیست اتفاقی بیوفته

ای خدای بینهایت، نبود حواسم به ساعت. عمرمون گذشت، چه راحت!

من هم مثل توعمبا ترست رو به رو شو، بزار مغزت متوجه بشه قرار نیست اتفاقی بیوفته

الان یکی از کاربرا پیشنهاد داد خونه رو بگرد میخوام فردا امتحان کنم انشالا جواب بده 

اخ گفتی مغزم یه جوری برای خودش داستان میسازه که اصلا نگم

الان یکی از کاربرا پیشنهاد داد خونه رو بگرد میخوام فردا امتحان کنم انشالا جواب بده اخ گفتی مغزم یه ج ...

آره دقیقاً کار خوبی میکنی

ای خدای بینهایت، نبود حواسم به ساعت. عمرمون گذشت، چه راحت!

منم صبحا تنها میشم میترسم .چراغو روشن میزارم قبلا هم ساعت شش و نیم میزدم برنامه صبح بخیر شبکه ها که ...

وای عزیزم درکت میکنم بدبختی اینجاس به کسیم بگی میترسم دستت میندازه که روز روشن چی داره