2777
2789

من یک الی دو ماهه بیخیال همه چیم و جوری میگفت ک‌یعنی غم ندارم و یه نفر دیگه رو میشناسم نمیبینم زیاد ناراحت باشه واقعا واسم عجیبه چطور بعضیا هیچوقت نشده یک هفته بی دغدغه باشن یکی هم شده خوش باشه بیشتر وقتا 

و اینکه من کلا  بیشتر وقتا خودم  دختر ارومیم تو جمع و اینا 

ولی بعضیا میشناسم تو جمع اکثر وقتا خوشحال و شادابه 

منم چهره ام همیشه ی حوریه انگار تو دیزنی زندگی میکنم 😂

همه فکر میکنن خیلی خوشحال و خوب و راحت دارم زندگی میکنم ولی همه دغدغه و نگرانی دارن در سطح خودشون ممکنه برای من یک آزمون ایجاد استرس کنه برای یک تاجر چک فرداش دغدغه باشه 

ولی مهم اینه که خودتو سر هر چیز کوچیکی سرزنش و ناراحت نکنی یادبگیری روی خودت تسلط و کنترل داشته باشی نه اینکه بیخیال باشی ولی یادبگیری و بدونی به هر چیز چقدر اهمیت بدی 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چهره ام همیشه ی حوریه انگار تو دیزنی زندگی میکنم 😂همه فکر میکنن خیلی خوشحال و خوب و راحت دارم ز ...

خوب دغدغه داشته باشی یعنی ناراحتم میشی تو زندگی ک دلت خیلی بگیره ؟مثلا هفته ای حتی شده واسه چند ساعت دلت بگیره یا ن شده تا یک ماه شاد و بی غم باشی؟