2777
2789

این تاپیک و‌زدم بمونه برام بعدن بخونم 

درست از بیستم دی ماه شروع کردم پودر چاقی گین آپ واسه چاقی بخورم 

امروز هفتم بهمن ماه ۱۸ روزه مصرف میکنم

درست بعد ی هفته صورت و بدنم شروع کرد ب چاق شدن اشتهامم خیلی خیلی فرق کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی نگم از علائم هام 

دروغ چرا بعضی وقتا احساس میکنم توهم میزنم حس میکنم یچیزی مخلوط این پودره هسش ی چیزی مث شیشه    همه طرز رفتارشون صحبتشون ی جورایی فرق کرده دختر چهارسالم حس میکنم ی جور خاصی میحرفه باهام

هفته اول روزی س بار  قاشق چای خوری نیم ساعت قبل از غذا تو ی لیوان آب خوردم بعد هفته دوم روزی دوبار ..از هفته سوم روزی یبار میخورم میخام هفته بعد یک روز در میون بکنم یواش یواش قط بکنم

فعالیت بدنیم زیاد شده حس میکنم دستام بزرگ شده هرچی کار بکنم خسته نمیشم اصلا حس نمیکنم کار کردم یجورایی هم بیخیال شدممم سرخوش شدم عصبانی نمیشم 

بدنم از سرتا پا سر میشه گوشام گز گز میکنه 

گاهی تپش قلبم زیاد میشه 

شب تا سرمو میزارم بالش خابم میبره ولی تا صب دو یا سه بار بلن میشم  غذا میخورم 

هرچقدر آب بخورم سیر نمیشم 

بعضی وقتا عرق سردی منو میگیره همه جامو پشت گوشام کمرمو گردنمو ....

واینکه موقع رابطه چیزایی که نمتونستم ب زبون بیارم این دفعه آوردم ..تعجب میکنم از خودم 

تو دلم فک میکنم همه دیوونه شدن 

بااینکه دوتا دندون خراب داشتم دهنم ولی دردشونو حس نمیکنم هرچی غذا بخورم روشون 

دهنمم حالت گز مانند داره 

هرچی کار بکنم خسته نمیشم اصلا حس نمیکنم کار کردم همه کارارو با سرعت تمام انجام میدم