2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم برمیگرده

1140 بازدید | 30 پست

من خونه پدرم بود و خیلی ناراحت از دست شوهرم خیلی بد باهاش حرف زدم و هرچی که رو دلم سنگینی میکرد و گفتم،آخرش گفتم مهرمو بده به پاس زندگی که ازم سوزوندی و طلاقم بده

اونم هی سعی داشت درستش کنه من هی حرف خودمو زدم 

خیلی عذاب وجدان دارم گناه داشت

بنظرتون برمیگرده بیاد دنبالم

همش احساس میکنم الان عصبیه نمیشه بهش زنگ بزنم😭😭😞

آره بابا میاد 

شوهرته 

دوس پسرت نیست که

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

چه دنیای بچگونه زیبایی مرفه این بی درد 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ‌نزن دیگ تا خودش بزنه

ولی خیلی تند رفتی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب حالا کارای خوبی ک کرده و اخلاقای خوبشو بگو

بعد بگو انقدر عصبانی بودم‌ک اینا رو یادم رفت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بنظرم یکم بهش زمان بده.چرا تو عصبانیت بحث میکنین که بعدش پشیمون بشی آخه عزیز من

تقصیر مامانم بود،هی گفت اذیتت کرده بگو بیاد پدرت باهاش صحبت کنه هرچقد گفتم ول کن خودم حلش میکنم نزاشتن😭😭الانم همش میگن شما باهم اذیتین لج میکنین جدا شین،چه خاکی به سرم بریزم نمیدونم

تقصیر مامانم بود،هی گفت اذیتت کرده بگو بیاد پدرت باهاش صحبت کنه هرچقد گفتم ول کن خودم حلش میکنم نزاش ...

عزیزم اول اینکه نباید دعوای زن و شوهری رو به خانواده بکشونی .چون دیدگاهشون نسبت بهم عوض میشه.شاید همسرت مورد احترام خانواده ات دیگه نباشه.لطفا با مادر دردودل نکنین چون طاقت نمیاره و میخواد درستش کنه بیشتر خراب میشه.