2777
2789

من سعی میکنم هر هفته تماس بگیرم باهاش یه احوالپرسی کوچیکی بکنم. شهر دیگه هستن. 

همیشه اولین حرفش اینه که شوهر تو هم یه زنگ بهم نمیزنه منو یادش رفته فلان کرده… با هم یه مقدار اختلاف دارن سر رفتارهای خود مادرش. ولی من قهر و جنگ نکردم هیچوقت. زنک میزنم صرفا چون بزرگ‌تره 

همسرم خیلی سال قبل آشنایی با من با خاله و دایی‌هاش و فامیل پدری کلا قطع ارتباط بود. یادمه عروسی دخترخالش بود اسمشو نمیدونست😃 عروسی ما هم نیومدن. از بچگی ندیدشون و کلا مدلشون و زندگیشون با ما فرق داره، منم فقط یک بار تو این ۶ سال زندگی دیدمشون. اصراری هم نکردم که آشتی کن و فلان. مرد بزرگیه اختیارشو داره

مساله اینه همیششششه هربار من زنگ میزنم به این زن، سریع میگه اره شوهرت از وقتی زن گرفته فامیلشو یادش رفته🥸 ما چندماه ایران نبودیم، به اصرار من ویدیوکال میگردیم با خانوادش وگرنه شوهرم همینم نمیخواست. زن حسابی ببین چه کردی که پسرت دوست نداره یه زنگ بهت بزنه، تقصیر من نیست. اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشکلاتی با بچه‌هاش داره که مقصرش اصلا من نیستم. ولی اه و نالشو من میشنوم

حالا اینم اخلاقش همینه

من به مادر خودم زنگ میزنم پر انرژی منفی میشم 

ولی با تینکه خیلی کم به مادرشوهرم زنگ میزنم ،انقدر خوش برخورده وانرژی مثبت ،ادم لذت میبره