2777
2789

خسیس اییییی ...

شوهر من خسیس نیست ولی خوب نمیدونم چرا همچین من میخام مانتو لباس بخرم فشارش میوفته پوله رو میده ولی با آه ناله 

در بقیه موارد خوبه 

اخلاقشم ای ..قابل تحمل

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

خسیس اییییی ...شوهر من خسیس نیست ولی خوب نمیدونم چرا همچین من میخام مانتو لباس بخرم فشارش میوفته پول ...

استخاره گرفتم برای یه بنده خدایی 

گفت خیلی بداخلاقه به نظرت قبول کنم بیاد خاستگاری؟میترسم با خانوادم بد حرف بزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره گرفتم برای یه بنده خدایی گفت خیلی بداخلاقه به نظرت قبول کنم بیاد خاستگاری؟میترسم با خانوادم ...

یا خدا چ چیزا میشنوم ..اون عقل کلی ک اینو گفته کی بوده

اخلاقش خوب نیس ینی چی 

این باید بیاد خواستگاری تو دوران آشنایی متوجه میشی

یا خدا چ چیزا میشنوم ..اون عقل کلی ک اینو گفته کی بودهاخلاقش خوب نیس ینی چی این باید بیاد خواستگاری ...

خاستگاری میخواد بیاد همون روز عقد کنه بریم شهرش😂خودم تو عقل خودم موندم چرا به این اصلا دارم فکر میکنم

خاستگاری میخواد بیاد همون روز عقد کنه بریم شهرش😂خودم تو عقل خودم موندم چرا به این اصلا دارم فکر میک ...

دوران عقد نامزدی واسه شناخته 

حالا زوجین گاهی ب مشگل میخورن ولی خوب با مشاوره درست میشه

ولی بدون اگه این مشگلات درست نشه بعد ازدواج ممکنه بدتر بشه 

دوران عقد نامزدی واسه شناخته حالا زوجین گاهی ب مشگل میخورن ولی خوب با مشاوره درست میشهولی بدون اگه ا ...

خدا کنه اگه به صلاحی نیست یه جوری خدا بهم بفهمونه انقد سختی کشیدم تو زندگی طاقت ندارم