2777
2789

ی بار ب نوزاد پسر وقتی میدادنش بغلم میخندید وقتی ازم میگرفتنش گریه می‌کرد آخر سرم ازم گرفتنش و رو ب آسمون بردنش 

امروزم دوباره خواب دیدم زایمان کردم و نوزاد بغلم پسره و دماغش خیلی بزرگ بود  

قیافش با نوزاد قبلی ک خواب دیده بودم فرق می‌کرد 

میشه بگین تعبیرشو 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعبیر خاصی ندارن منم همش خواب میدیدم بچم بدنیا اومده و دختر یا مثلا زودتر از موعدم بردنم بیمارستان ز ...

چ جالب مرسی 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
چرا اینجوری حرف میزنی اخه؟ ادم بخاطر امثال شما تخم نمیکنه تاپیک بزنههمش جنگی همش تهاجمی همش بی ربط ا ...

ولش کن بابا واگذارش می‌کنم ب خدا همین لحظه اذان 

اوهوم اخه ادم این دوران همش ذهنش درگیره ایشالله همون که دلت میخواد باشه و بسلامتی زایمان کنی

ن برام فرقی نداره جنسیتش بچه اولمه مچکرم 

منم همین خوابو دیدم هم قبل بارداریم هم موقع بارداریم بچم پسره هنوز بدنیا نیومده مال شماهم احتمالا پس ...

ایشاالله ب سلامتی بغلش کنی 

اخه میگن خواب زن برعکسه کنجکاو شدم

فدات همچنین مال من که درست بود چند هفته ای

۱۱ هفتمه هفته بعد غربالگری باید برم 

بسلامتی ایشالله فقط سالم صالح باشن جنسیتم هر چی خدا صلاح دید

بله دقیقا ایشاالله