2777
2789
عنوان

براتون صلوات میفرستم✨

30 بازدید | 6 پست

لایک کنید بفرستم.

میشه شماهم از ته دل دوتا صلوات بفرستید برام دعاکنید دمتون گرم🙏🤍

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

دوستان امشب شب مهمیه

از دمشق تا اذان صبح آرزو کنید دعا کنید

دعای معراج معجزه می‌کنه امشب فراموش نکنید بخوانید

واسه منم یه صلوات بفرستید و دعا کنید🙏❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

دوستان امشب شب مهمیهاز دمشق تا اذان صبح آرزو کنید دعا کنیددعای معراج معجزه می‌کنه امشب فراموش نکنید ...

میشه آبجی شماهم واسه سلامتی نی نیم دعا کنی باردارم دعا کن خدا نی نیمو صحیح و سالم بیاره تو بغلم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه آبجی شماهم واسه سلامتی نی نیم دعا کنی باردارم دعا کن خدا نی نیمو صحیح و سالم بیاره تو بغلم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

انشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه عزیزم چشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمانشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه عزیزم چشم

مرسی از مهربونیت خدا هرچی که میخای بهت بده گلم 🤲🌸

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
مرسی از مهربونیت خدا هرچی که میخای بهت بده گلم 🤲🌸

انشالله ممنونم قربونت