2777
2789

خانوما ممنون میشم راهنماییم کنید

برای ادامه تحصیل رفتم مدرسه بزرگسالان گفتن باید مدرک تحصیلتو بیاری حالا من باید از کجا مدرک تحصیلمو بگیرم؟

اینم بگم که من موقعه ازدواج مدرک اشتغال به تحصیل گرفتم.حالا باید چطور و از کجا مدرک تحصیلیمو بگیرم؟

ازآخرین مدرسه ای که بودی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه ای ک آخرین مقطع رو خوندی فکر کنمپروندت رو گرفتی؟

من موقعه کرونا بود دقیقا که ترم اول پایه نهم رو خوندم دیگه کرونا اومد و مدارس انلاین شد منم همون موقعه ازدواج کردم و گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم یادم نمیاد که پرونده گرفتم با نه

من موقعه کرونا بود دقیقا که ترم اول پایه نهم رو خوندم دیگه کرونا اومد و مدارس انلاین شد منم همون موق ...

خب

ی سر برو ببین چیکار کردی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

جدی؟یعنی خیلی طول میکشه ممکنه همون روز بهم ندنش؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم عزیزم

ن همون روز پیدا میشه چون پرونده همه دانش اموزا چ فعلی چ اونایی ک قبلا تو مدرسه بودن اونجا هست برای همین خیلیه اما اگه شماره گذاری کرده باشند ماله سال ۹۸ رو زود پیدا میشه بهت میدن کاری نداره برو حتما دنبالش لااقل دست خودت باشه بهتره 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨