2777
2789
عنوان

حاملگی دوم

1402 بازدید | 101 پست

خانما به نظرتون برای بارداری بعدی اقدام کنم یا زوده؟ بچه دوم میخوام درکل ولی نمیدونم پشت هم بودن خوبه یانه، البته میدونم خیلیی سخته....یا به نظرتون سال دیگه اقدام کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله سني دو تا ٤سال خوبه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه اولت چندسالشه؟ 

حداقل ۴سال بینشون فاصله باشه بهتره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچت شیرخواره هنوز😑😑😑

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

اولی چند سالشه ؟ بنظرم پشت هم خوبه، دردسر و سختیش یکسره‌. پشیمونم چرا پسرم دو سه سالش بود اقدام نکردم.  حالا همه ش تنهاست، و خودمم بطالتم زیاد شده ، پسرمم مداوم میبرم بیرون‌. ۶ سالشه.

البته چندین ماهه اقدامم، نگرفته هنوز.  پسرمو بعد دوماه اقدام باردار شدم، 

اولی چند سالشه ؟ بنظرم پشت هم خوبه، دردسر و سختیش یکسره‌. پشیمونم چرا پسرم دو سه سالش بود اقدام نکرد ...

من دخترم ۶ سالشه الان ۷ ماهه باردارم ولی میگم کاش یا میذاشتم سال دیگه یا یکی دوسال پیش میاوردم بنظرم شما هم صبر کن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

از نظر من دوتا بچه پشت سر هم باعث میشی زندگی زناشویی بسیار سرد بشع و به مشکل بخورن

تو همین سایتم خیلی دیدم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

خداروشکر باز دوتا دارید 

چیمیشه برامنم بخایید ی نینی سالم سلامت

خدایا قسمتم کن مادریو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟