2777
2789
عنوان

تو شب تولدم جلو همه فحش داد بهم

598 بازدید | 46 پست

دیروز تولدم بود شوهرمم اقوامش فامیلاش همه دعوت کرده بود خونمون میخواست مثلا سوپرایز کنه کادو رو روز قبلش برام خریده بود دستم کرد النگو طلا دقیقا همون روز النگو شکست وقتی اومد خونه بهش گفتم داغ کرد و جلوی همه هر چی از دهنش دراومد گفت بی ارزش بی لیاقت و یه حرفایی که گفتنش باعث شرمه خودتون بگیرید چی میگم کلا مهمونیم یه جورایی بهم خورد الان نمیدونم چکار کنم خیلی بهم برخورده حتی اگه تو جمع بکشمش بازم دلم خنک نمیشه دنبال راهیم ادب بشه یا حداقلش یه بلایی سرش بیارم دلم خنک بشه جای من بودین چیکار میکردین کارم شده گریه راهنمایی کنید لطفا

چه شرایط بدی 😑

خداحافظی از کسی که عزیزترین فرد زندگیت است یا حداقل یکی از افراد مهم زندگیت است اصلا خوشایند نیست و لحظه وداع سخت و جانگداز است. عاشقانی که مجبورند به هر دلیلی از معشوقه شان وداع کنند، لحظه خداحافظی و از دست دادن عشق قلبی بسیار سخت است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم النگو رو میرفتم جوش میدادم و پس میدادم 

و بهش میگفتم به قدر ظرفیتت هدیه بده وقتی وجودشو نداری هدیه نخر یه مدت مدید هم قهر میکردم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگع‌اخلاقشو   می دونستی   اون‌لحظه  بهش چیزی نمی گفتی صبر میکردی چند روز از تولد ت می گذشت بعد یادآوری میکردی  این‌جوری زهر هیچکس  نمیشد

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

میخواستی بگی من مقصر نیستم اونی ک مقصر هست تویی اگر النگو سنگین وزن میگرفتی ب راحتی نمی شکستت بخاطر ک پوزشو بدی جلو فامیل هات ک برای زنم طلا گرفتم جز سنگین بودن کاری فعلا ازت بر نمیادتا بیاد عذر خواهی و بگی ک چقدر خردت کرده جلو فامیل هاش