2777
2789

سلام من یه مدت بود که احساس می‌کردم دعا یا جادو اینا شده چون رزق و روزمون خیلی کم شده خدا را شکر قسمت شد این نمازو خوندم خواستم چند تا نکته بگم 

خیلیا توی این سایت خوندم ترسونده بودن که اگه نمازو بخونی جم می‌بینی موکلاش اذیتت می‌کنن و و و و 

من چند سری می‌خواستم شروع کنم ولی ترس از این اذیت افتاد به جونم ولی دقیقاً روزی که شروع کردم همون شبش خواب دیدم خداروشکر میگم چون اگه نمازو درست بخونی همون شب یا شب هفتم و اگه هفت شب نشد شب تا ۱۴ شب باید ادامه بدی  خواب می‌بینی 

خیلی آروم شدم خواستم بگم دوستان اصلاً این حرفا رو گوش نکنید اگر احساس کنید دعا چشم نظر یا جادو یا هرچی دارید این نماز از زهرا رو بخونید 

چند وقت بود همش خواب مارهای سیاه و گنده و اینجور چیزام دیدم ولی وقتی نماز حضرت زهرا رو خوندم حالا خوابم به صورت خلاصه می‌گم همون شب دیدم که تمام مارهای تو خوابم به صورت یه مار پلاستیکی کوچیک شدن یعنی اصلاً هیچ اراده‌ای ندارن یه مار اسباب بازی شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.