2777
2789
عنوان

شغل پر استرس و کابوس های شبانه

115 بازدید | 3 پست

امروز میشه چهار روز که استعفا دادم از شغلی که تازه واردش شده بودم شغلم به صورت تلفنی بود و همزمان باید چندین کارو با سیستم انجام میدادم و نیاز به تمرکز و سرعت بالایی داشت حسابی کارم خوب شده بود اما بسیار استرس داشتم و از طرفی هم که شخصیت درونگرا و کم حرفی هستم صحبت کردن برام خیلی اذیت کننده بود اصلا نتونستم با کارم ارتباط برقرار کنم و تو اوج استعفا دادم الان شبا همش خواب میبینم دارم اون کارو انجام میدم با اینکه در طول روز دیگه بهش فکر نمیکنم همش دارم تقلا میکنم که بدو زود باش بزن بعدی رو وصل کن بعدی رو ثبت کن مشکلو‌حل کن خلاصه شبا هم ذهنم اشفته است تو خواب چیکار کنم خوابم اینطور نباشه و اصلا در این مورد خپاب نبینم الان چهار پنج شبه تو خواب دارم کار میکنم و انگار یه شیفت هم شبا تو خواب دارم کار انجام میدم دست از سرم برنمیداره 

کال سنتر بودی؟حق داری ادمو روانی میکنهیکم بخودت استراحت بدهشبا قبل خواب اهنگ بی کلام گوش بده

اره عزیزم با اینکه خیلی کم تونستم تو این شغل دوام بیارم و زود استعفا دادم بازم شبا اروم نیست ذهنم واقعا این کار با روان ادم بازی میکنه البته برا من اینطور بود اصلا ب اسن شغل خوش بین نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو..اگ دوسش نداشتی اشکال نداره شغل بایدباعلاقه همراه باشه تاازپولش لذت ببری وبهت احساس خوبی بده

ولی برای تمرکزنداشتن درخواب نگران نباش خوب میشی گل حتماپولش خوب بوده ک کمی پشیمونی براهمین ازذهنت نمیره تمرکزوتلاش کن شغلی ک بهش علاقه داری روبه دست بیاری تاذهنت مشغول بشه دوباره،،وعذاب وجدانت بپره