2777
2789

طبق سونو ها ۷ اسفند گفتن

و اینکه سر بچه پایین هست قصدم  طبیعی هست

و اینکه بچه ی اولم هست

مادرای  گل اگه توصیه ای داری یا تجربه ای که میدانید لازمه بدونم دریغ نکنید😘😘❤کلا راجب خورد و خوراک زایمان هرچی

سلااام  من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت  بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

خیلی دیر دنبال توصیه اید 

برای زایمان طبیعی از وسط بارداری باید ورزش کنید 

از یک ماه جلوتر هم کارهایی که برای نرمی و باز شدن دهانه رحمه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی و دل خوش 💜

سلامت باشی مهربون🦋🦋💞💞

سلااام  من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت  بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

نفس عمیق بکش موقعی که دردا شدید شدن

من انقد جیغ زدم نفسم کم اوردم ماسک اکسیژن زدن برام

اول اینکه بیمارستان خوب برو که مثل ادم رفتار کنن

دوم اینکه ازشون بخاه هی بزو دسشویی رو کمرت اب گرم بگیر خیلییییی از دردو کم‌میکنه

یجام نخاب بیشتر ورزشای تحریکی انجام بده اسکات برو 

تو سالن راه برو 

نفس عمیق بکش موقعی که دردا شدید شدنمن انقد جیغ زدم نفسم کم اوردم ماسک اکسیژن زدن براماول اینکه بیمار ...

دست گفت درد نکنه عزیزم🧡

راستش من شهرستانم  که فقط یک بیمارستان داره یعنی آدم باید درد بکشه تا تقریبا ۴۵ دقیقه برسه به یه شهر دیگه واسه زایمان و چون زایمان اول هست می‌فرستن یه شهر دیگه 

نظرتان با این شرایط به آمبولانس  بهتره یا ماشین شخصی

دست گفت درد نکنه عزیزم🧡راستش من شهرستانم که فقط یک بیمارستان داره یعنی آدم باید درد بکشه تا تقریبا ...

گلت

عزیزم ببخشید واقعا ولی رابطه محافظت نشده خیلی تاثیر دارهبعد اینکه شرو کن ورزش کردن دیگه

شاید باورت نشه ولی توی  این ۹ ماه شاید سه بار فقط داشتم آخرین بار دوماه پیش بود

دست گفت درد نکنه عزیزم🧡راستش من شهرستانم که فقط یک بیمارستان داره یعنی آدم باید درد بکشه تا تقریبا ...

قربونت ایشالا بسلامت و دلخوش بغلش بگیری♥️🫂

من خودم درد نگرفتم کیسه ابم پاره شد رفتم اونجا با امپول درد دردام شروع شد 

توام وقتی حس کردی درد داری یکم ورزش کن پله بالا پایین کن

بعد راه بیوفت با ماشین شخصی برین 

شاید باورت نشه ولی توی این ۹ ماه شاید سه بار فقط داشتم آخرین بار دوماه پیش بود

دکتر گفته رابطه نداشته باشی سرکلاژی؟

یا کلا خودتون نداشتین

هیچ ایرادی نداره خیلی واسه طبیعی کمک کنندس

قربونت ایشالا بسلامت و دلخوش بغلش بگیری♥️🫂من خودم درد نگرفتم کیسه ابم پاره شد رفتم اونجا با امپول د ...

خیلی ممنونم مهربون💙💙💙💙

دکتر گفته رابطه نداشته باشی سرکلاژی؟یا کلا خودتون نداشتینهیچ ایرادی نداره خیلی واسه طبیعی کمک کنندس

خودم حالم به هم میخوره از اول بارداری اینطور شدم