2777
2789

خیلی رو اعصابمه 

ینی تک خوری میکنه تک پوشی میکنه مهم نیست منو بچم چیکار میکنیم از گشنه گی مردیم یا نه 

اول خودش و میبنه اخرم خودش 

خیلی امروز بهم بر خورد خیلی رفته بودیم خونه مادرششوهرم اینا مادرشوهرم مرغ درست کرد بود دوتا رون بود یه کوچولووووو سینه روتا خیلی درشت بودن خیلی بعد گفت من نمیخورم شما بخورین پدرشوهرم رون برداشت بعد گفتم الان شوهرم میگ بیا نصف کنیم باهم بخوریم یهو دیدم شوهرم همرو کشید جلوش لمبوند منم بادمجون یکم سرخشده بود خالی خالی خوردم ولی خیلی بهم برخورد خیلی بحث شکم نیست اصلا بحث بیشعور بودن شوهرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی سختهمنم پیش اومده برامواقعا قبل ازدواج همه خودشون رو یکجور دیگه نشون میدمخیلی سخته،میفهمم

خیلی زشته خب ینی چی اینکار ندیده گوشت نیستم ولی چقد بی فرهنگ اخه

خیلی زشته خب ینی چی اینکار ندیده گوشت نیستم ولی چقد بی فرهنگ اخه

من که دارم درسمو ادامه میدم

واقعا این کلمه در حق خودمون میکنیم

باید مستقل شد عزیزم ازتظر مالی

بعدا برو هرچقدر دلت خواست خرج کن

چون اینا درست بشو نیستند

من که دارم درسمو ادامه میدمواقعا این کلمه در حق خودمون میکنیمباید مستقل شد عزیزم ازتظر مالیبعدا برو ...

میدونی ادم خوبه از شوهر شانس بیاره 😂

ی بیشعورش گیر من افتاده