2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام مهم نیست فقط پولاشو خرج خودمو بچهام میکنم 

29 اردیبهشت بی بی چکم مثبت شد 😍 11 تیر صدای قلبشو شنیدم❤ 8مرداد جنسیت نی نی مشخص شد💗 و دختر نازم 1403/10/19 ساعت 13:40 روز چهارشنبه به دنیا اومد😍💖

فکر کنم فقط منم که احساساتیم هیچکس براش مهم نیست

اینجوری فک نکن منی ک دارم میگم برام مهم نیست بخاطر اخلاقای شوهرم هزارتا مرض گرفتم حالا فقط درگیر اینم ک بیماریهامو درمان کنم وقتی ندارم بخوام به خواسته نشدن فکر کنم

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

اکثر مردا فقط مامان خودشونو دوست دارند بعدم خواهر برادرشونو همین این ثابت شده ب من

دقیقا. هر قدر هم عزیز باشی تهش تا یکی دوماه اول. خوب که سیر شد از نظر ج. اولویت‌ش میشن همون ننه بابا خواهر برادرش

از کجا فهمیدی دوستت نداره؟

از اونجایی ک وقتی ک برای خانوادش میذاره رو برا من نمیذاره محبتی ک بچه ها و نوه های خواهر برادرش داره ب من نداره زیاد نیاز نیست توجه کنم میدونی میگه مرد  حتی اکه همسرش رو نمیخواد باید از لحاط مالی و ... بهش برسه ک نره با کس دیگه 

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect