2777
2789
عنوان

شما برای رنگ موهاتون چکار میکنین هزینه ها خیلی بالاست

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست

تهران که هرجا زنگ زدم بالای 7تومن میگیرن، اومدم شهرستان خونه مادرم بالاس 3500 انجام میدن، تازه میگن احیا و ابرسانی هم بعدش انجام بده میشه 4 تومن، واقعا گرونه، 

تو خیابون هرکیو میبینیم همه بلوند و بوتاکس و... کاشت ناخن 

واقعا تو این گرونیا از کجا میارن هم میخورن هم میپوسن هم به خودشون میرسن

افسردگی گرفتم بخدا

یکی بیاد دلداریم بده، من 37 سالمه نچرال نچرالم، یه ارایش نمیکنم حتی رژ نمیزنم، خسته شدم از اطرافیانم که هی میگن به خودت برس، شوهرمم اصلا براش مهم نیس، دوست نداره ارایش کنم، یا اگر هم تو خونه یه ذره به خودم برسم، میگه اینا چیه مالیدی سرو صورتت فوری ضایع میکنه، ده روزم حموم نذم نمیگه بو میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدر خوب من می خوام خودم دکلره کنم ولی می ترسم موهام بسوزن کچل بشم کلاچه پودر و اکسیدانی استفاده ک ...

ببین سه نوع دکلره هست رنگ هاشون متفاوتی بنفش و آبی و سفید. من آبی گرفتم بنفش دیگه خیلی قوی هست احتمال سوختگی زیاده سفید هم خیلی ضعیفه مو به حد پایه نمی‌رسه ولی آبی حد متوسطه. من به نسبت موهام سه پیمانه دکلره آبی گرفتم با اکسیدان نه درصد چهل دقیقه گذاشتم موند هر ده دقیقه هم یکم موهام رو ماساژ میدادم بعد چهل دقیقه بدون این که بشورم یه بار دیگه شارژش کردم یعنی دوباره دکلره زدم رو موهام بعد این بار سر سی دقیقه شستم موهام رو کاملا به پایه ای که میخواستم رسید. یه شب استراحت دادم فرداش هم رنگی که برای روش میخواستم رو‌گذاشتم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین سه نوع دکلره هست رنگ هاشون متفاوتی بنفش و آبی و سفید. من آبی گرفتم بنفش دیگه خیلی قوی هست احتما ...

مرسی گلم

بعد شرمنده یه سوال مارک دکلره و اکسیدان چی بود؟

و خودت زدی ؟سخت نبود خودت با فرچه بزنی

مرسی گلمبعد شرمنده یه سوال مارک دکلره و اکسیدان چی بود؟و خودت زدی ؟سخت نبود خودت با فرچه بزنی

دکلره وال وار بود نه من عادت کردم بار اول ممکنه یکم سخت باشه😬

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مرسی گلمبعد شرمنده یه سوال مارک دکلره و اکسیدان چی بود؟و خودت زدی ؟سخت نبود خودت با فرچه بزنی

مارک اکسیدان و دکلره زیاد فرقی ندارن ولی مال من اکسیدانی نه درصد بود