2777
2789
عنوان

زبان جدید کمک

87 بازدید | 14 پست

@هاردلی_کویین سلام ، ببخشید می‌دونم شما ایران نیستین ولی خب فکر کردم بتونم ازتون کمک بگیرم، به نظرتون با یادگیری زبان آلمانی درآمد مناسبی داشت ؟ یا کلا هر زبان دیگه ای؟ ارزش یادگیری داره ( برای درآمد) زبانی به جز انگلیسی ؟

عربیفرانسویالان اگه بخوای رشته ی لیدری تور رو بخونی زبان فرانسه و انگلیسی باید بلد باشیاین رشته ۴سال ...

شما تجربه ای تو این زمینه داشتین خودتون ؟ انگلیسی بلدم ولی فرانسه نه حقیقتا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روسی یاد بگیر 

برادرم مسلط ب زبان انگلیسی و روسی و عربیه

مهاجرت کرد مسکو

انقدر زبان اموز داره چون خیلیا دارن میرن روسیه

زبان پر کاربردیه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اگر هدفتون از یادگیری زبان صرفا کسب درامد هست، پیشنهاد نمی کنم. چون یادگیری زبان پروسه زمان بری هست و چندین سال طول میکشه و درامد کم و بیش محدود میشه به اموزش. میزان درامد با زمان و انرژی که گذاشتید متناسب نیست. از اونطرف کار ترجمه هم به شدت از هوش مصنوعی صدمه خورده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر هدفتون از یادگیری زبان صرفا کسب درامد هست، پیشنهاد نمی کنم. چون یادگیری زبان پروسه زمان بری هست ...

به نظرتون کسی که میخواد یک مهارتی که درآمد مناسب داشته ♥️باشه یاد بگیره، چه گزینه هایی برایش هست؟ البته به جز لاین های آرایشگری و مشاغل مشابه

به نظرتون کسی که میخواد یک مهارتی که درآمد مناسب داشته ♥️باشه یاد بگیره، چه گزینه هایی برایش هست؟ ال ...

من خیلی ساله ایران زندگی نمی کنم و از بازار کار ایران اطلاعی ندارم. ولی اینجا تمام رشته های مرتبط با کامپیوتر و it بازار کار و درامد خوبی دارند.‌

[QUOTE=369747207]من خیلی ساله ایران زندگی نمی کنم و از بازار کار ایران اطلاعی ندارم. ولی اینجا تمام رشته های مرتبط با ...[/QUOT برنامه نویسی پس می‌تونه مناسب باشه، درسته ؟ ممنونم از کمکتون

[QUOTE=369747207]من خیلی ساله ایران زندگی نمی کنم و از بازار کار ایران اطلاعی ندارم. ولی اینجا تمام ...

بله برنامه نویسی، به شرطی که فقط یک دوره نباشه و بتونید عملا کار کنید و  چند تا پروژه حتی کوچک بردارید تا رزومه خوبی داشته باشید.‌

سلام وقتتون بخیر

اگر منظورتون بازار کار داخلی ایران هست از نظر من یادگیری زبان های مختلف در عین حال که بسیار ارزشمند هستند خیلی در های اقتصادی و کسب درآمد به روی شما باز نمی کنن

حتی پر استفاده ترین زبان دوم که انگلیسی هست اگر خدمت تخصص خاصی نباشه و مثلا به منظور ترجمه و آموزش و تدریس یاد گرفته بشه گرچه بسیار ارزشمنده اما درآمد چندانی برای شما ایجاد نمی کنه. آلمانی و فرانسه و حتی چینی هم همینطور

یادگیری زبان انگلیسی اگر در فضای آکادمیک باشید به چاپ و نشر سریع تر مقالات کمک می کنه که متعاقبا پیشرفت شما در رنک های آکادمیک رو تسریع می کنه در صورت برخورداری از باقی شرایط

یادگیری زبان های دیگه جدا از ارزش ذاتیشون، زمانی سودمنده که قصد مهاجرت داشته باشید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام وقتتون بخیراگر منظورتون بازار کار داخلی ایران هست از نظر من یادگیری زبان های مختلف در عین حال ک ...

ممنونم از کمکتون♥️شما اطلاعی راجع به مهارت هایی که باهاشون در ایران میشه درآمد مناسب داشت، اطلاعی دارین؟

ممنونم از کمکتون♥️شما اطلاعی راجع به مهارت هایی که باهاشون در ایران میشه درآمد مناسب داشت، اطلاعی دا ...

به نظرم یاد گیری یکی از زبان های برنامه نویسی مثل پایتون و یا مهارت طراحی وب مهارت خوبیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!