2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خودا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست
دوست دارم از همه لحاظ همسرم بی نقص باشه ، الان که بقیه معیارام و تا حدودی داره دلم میخواد خیلی خوش ت ...

تو خودت از همه لحاظ بی نقصی؟ 

اولین نقص بسیار بزرگت کمال طلبی و وسواس فکری داشتنه

هیچ آدم بی ایرادی وجود نداره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ظاهرو میش تاحدودی تغییر داد مثلا بره باشگاه یا یه سری کارا تو صورتش انحام بده ولی چیزی ک هرگز نمیش تغییر داد ذاتو اخلاقه ب نظرم اینا خیلی مهمترن ولیییییی اگ قرارع دلشو بشکنی و بعدها رهاش کنی همین الان تمومش کن 

عزیزم شما ب ایشونم ک جواب منفی بدی خدا میدونه نفر بعدی همه چی تموم باشه برای شما یا نه یا نفرای بعدی (منظورم خاستگاره)

تو خودت از همه لحاظ بی نقصی؟ اولین نقص بسیار بزرگت کمال طلبی و وسواس فکری داشتنههیچ آدم بی ایرادی وج ...

درست میگی عزیزم من خودمم کامل نیستم در مقایسه با اون ، اون خیلی هم از من بهتره من این تصور و از بچگی داشتم که همش یه آدم کامل و بی نظیر میخواستم که هم پولدار باشه، خوش قیافه باشه در کل هیچ نقصی نداشته باشه الان که از اون خواب خرگوشی بیدار شدم و فهمیدم آدما بی نقص نیستن انگار نمیتونم کنار بیام با این تصور

خب ظاهرو میش تاحدودی تغییر داد مثلا بره باشگاه یا یه سری کارا تو صورتش انحام بده ولی چیزی ک هرگز نمی ...

حرفت و قبول دارم عزیزم مخصوصا دو تا جمله آخرت هیچ کس بی عیب نیست ممکنه نفر بعدی عیبای بیشتری هم داشته باشه تازه پارتنر من الان عیب و ایراد اخلاقی خیلی کم و کوچیکی داره من خودمم میدونم ناشکری میکنم چیزی که اذیتم میکنه فقط شک و تردیدمه نمیتونم تصمیم بگیرم