2777
2789
عنوان

قدتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 57 پست
من ۱۶۵ دوست داشتم ۱۷۰ بودم ولی داداشم ۱۸۴ انقد ماشاءالله خوشتیپ و قد بلنده ، الان شما با ۲۰۵ چجوری ب ...

شما شهرتون شهر قد کوتاهاس.

اینجا گلستان تا 230 هم گاهای اوقات پیدا میشه.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی که همیشه شادکام باشی و خنده از لبت نیوفته ب حق فاطمه زهرا تنتون سالم و عاقبت و بخیر بشید💛

دعای خیر خوبی کردید.

ان شا الله برای همه همینطور باشه.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

چرا همیشه آخرش باتشکر میگی😂🤌🏼

عه باز من شما را دیدم.

کلا من به با تشکر معروفم، با تشکر تیکه کلامهه، و همه منو به "با تشکر" می شناسن!!!!

با تشکر.

مرسی🤣 راه حل داری

اگه شما راه حلی به جز قرار گرفتن زیر اهرم فشار برای کوتاه کردن قد دارید به من بگید.

با تشکر.

شما شهرتون شهر قد کوتاهاس.اینجا گلستان تا 230 هم گاهای اوقات پیدا میشه.با تشکر.

بله تقریبا اینجوریه ولی نارحت نشین اما دیگه شما زیادی قد بلندین من خودم از خدا فقط پنج تای دیگه میخواستم دیگه عالی بودم ولی شما پونزده تا کمتر بودین خوب میبودین با تشکر 

بله تقریبا اینجوریه ولی نارحت نشین اما دیگه شما زیادی قد بلندین من خودم از خدا فقط پنج تای دیگه میخو ...

این قد بدرد بسکتبال می خوره.

و کاربردش بد نیست.

با تشکر.

شما خوبید من زیادی بلندم.البته حقیقتا زیادی بلندم.حتی درست سوار ماشین هایی مثل پراید هم نمی تونم بشم ...

خوب من دخترم ۱۷۶ تازه بلند هم هست

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...