2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113294 بازدید | 1766 پست
چون خودتم میدیدی احتمالا یه مشکل ارثیهواقعی نیستبرید روانپزشکیه سوال برام پیش اومد اگه واقعی باشه چر ...

فقط تو خاب نیس

بیداری هم هس

وسط روز داریم بازی می‌کنیم از بالا تو سرمون عروسک میندازن 

وسط بدو بدو ها و غرق بازی یهو میبینه 

اسباب بازی ها بی دلیل روشن خاموش میشن تلوزیون و برق های خونه هم همینطور حالا اینو میگیم اتصالی کرده یا هرچی

واقعا اون عروسکی ک  تو اتاق بچه س و ما تو سالن داریم بازی میکنیم یهو از بالای سقف  سالن میوفته رو سرت چه دلیلی میتونی براش بیاری؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خونه ات رو عوض کن

ما یه خونه مستاجر بودیم پسرم گاهی میدید 

خودمم توی خواب خیلی اذیت میشدم واقعا اون خونه برام عذاب الهی بود 

مخصوصا اتاق پسرم خیلی بد بود 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تو هر قرنی باشیم تو بگو صد سال آینده این موجودات وجود دارند روان پزشک می خواد قرص بده به این موجودات ...

به اون موجودات خیالی که نه ولی به آدما چرا 

این خانم هم خودش و هم بچه هوش باید مراجعه کنن احتمالا مشکلشون ارثیه چیز پیچیده ای هم نیست یه اختلال تو سیستم اعصاب مرکزیه 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ما امام حی وحاضر داریم ،از امام زمان‌کمک‌بخواه ، این چیزا همه جاهستن ولی بدن ضعیف با بدن قوی وروحیات ...

فقط باید با خوندن نماز و قران و متوسل شدن به امام زمان مشکلشون رو حل کنن.

نمیدونم چراهی میگه مذهبی تیستم.ی سری مثلا روشنفکر هم میان این و.سط دم از علم روانشناسی میزنن 🙄.اگه علم روانشناسی خیلی مفیدبود فروید این خزعبلات رو سر هم نمیکرد آخرشم دیوونه بشه.نتیجه روانشناسی غربی و جدایی ازدین رو هم داریم میبینیم خداروشکر😏

نمیدونم مردم از دینداری و خداشناسی چه بدی دیدن که گریزانن؟ 

واقعا چرابه طرف خالق خودشون نمیرن؟ 

چرافکر میکنن از اینکه ادم مقید به احکام دین و مذهب نباشه خیلی باکلاس وخوشه؟والا یه ودی و مسیحی و بوداییهم به دستورات دینش عمل میکنه مگه اینکه لائیک باشه اونم چه از انسانهای احمق سر میزنه.

بعضی کاربرام حرف رایگان زیاد میزنن چون اینا ندیدن پس .وجود نداره توهّمه🙄

اسگل تو عنصرo2 وo3روهم تو هوا نمیبینی میکروب و ویروسم باچشت نمیبینی,پس وجود نداره؟؟؟!!!!!

وااای خدای بزرگ باچه نادونایی طرفیم چقدرم حرف زیاده حال و حوصله بحث ندارم باهاشون .

اسی من به دعانویس و اینجور چیزا اعتقاد ندارم  تاحالا نه رفتم نه دیدمشون ولی کسی که برام جادو کردو میخواست منو بدبخت کنه هزارجور بدبختی سرش اومد ۲۰ ساله درگیره .من خودم مطلع نبودم .ولی نماز و دعاو قران خودبخود همه چی رو باطل کرده بود شرٌ طرف به خودش برگشت.حالش.ندارم‌وگرنه تعریف میکردم.

خلاصه فقط خداوائمه مخصوصا امام زمان میتونه کمکت کنه.اگه دوست داری شروع کن نمازو همین چیزایی که دوستان گغتن.اگه همسرتم انجام نمیده لااقل خودت انجام بده

استارتر اینطور فهمیدم مشکل ماورایی داری و این میتونه به بچه هات هم رسیده باشه اگه تو درمان بشی اوناه ...

مممنونم ازمعرفی کتاب حتما میخونم

بله خودمم فکر میکنم اینجوره قبل از افتادن اتفاقات ازشون باخبر میشم خاب هام اکثرا تعبیر میشه

تو خونم نشستم مثلا تو ذهنم میاد فلانی الان رفت خونه مادرشوهرم بعد نیم ساعت مادرشوهر زنگ میزنه بیا فلانی اینجاس

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خودت تو بزرگسالی دیدی؟

از بچگی تا ۱۸سالگی دیدم 

بعد ندیدم ولی وجودشون حس میکردم روزایی ک بودن

بابا ربطی به غسل و نجاست اینا نداره فک نکنم کسی پیدا بشه مثل من غسل و نجاست و پاکی رو اینارو رعایت ک ...

چقدر خوبه درست راهنمایی کنیم کاش میفهمیدی این پستت چه نتیجه ای میتونه داشته باشه. دلیل نمیشه به غسل و نماز و اینا ربط نداشته باشه

ببخشید حرز رو از کجا گرفتی؟منظورم اینه معتبر بود؟آیا بنام پسرتون بود؟راستش شوهر منم سالها درگیر بود. ...

یکسری از ی پیج سفارش دادم یسری هم از مشهد خریدم 

چه جالب.اعلان برام میاد که تو این تاپیک پیام دارم ولی میام چیزی نیست؟

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.