2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113294 بازدید | 1766 پست

یه سر کتاب باز کن یه سایتی هست خودش رایگان برات باز میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

عزیزم منم زمانی ک حامله بودن اذیتم میکردن مخصوصا شبا،

شنیدم از چیزای تیز میترسن،منم شبا میخواستم بخوابم چاقو میزاشتم زیر بالشتم و سنجاق ب لباسم میزدم راحت میخوابیدم اگه این کارو نمیکردم تا صب صب بار بلند میشدم و یه چیزی تو خونه میدیدم ،و اینکه مامان من خیلی بختک میفتاد روش و جنا اذیتش میکردن گاهی،دعا نویس براش دعا نوشت خوب شد عزیزم برو پیش دعا نویس حتمن اون بچه گناه داره

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم به قرآن و خدا ک بی اعتقاد نیستم منظورم این بود اعمال دینی مثل نماز رو انجام نمیدم روزه نمیگیرم ...

خب همینا تاثیر بد می‌زاره و راه ورود شیاطین به خونه تون باز کرده یه مدت چله نماز بگیر بگو خدایا من میخونم بخاطر بچه هام اونا ک گناهی ندارند نذر کن امروز وفات موسی بن جعفره باب الحوائج بگو این مشکلاتم حل بشه بزودی برم مشهد یه نذری ادا کنم تو حرم پسرت باور کن غیر ۱۴ معصوم و خدا هیچکس نمیتونه ما رو نجات بده.و اگه پسرت خیلی اذیت هست برای شروع خوابش شربت خواب کودکان بگیر بهش بده بعدشم حتما حتما برو مشاور مذهبی کمکت می کنه

عزیزم شما اختلال روانی دارید برو روانپزشک دارو بگیر برای بچه‌ت

همین کم مونده اون چیزی که می‌بینه بهش یاد بده خودشو بکشه اون وقت چکار می‌کنی؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

کارتون ترسناک ندیده؟؟؟ تو اینستا چیزی ندیده؟؟؟

ببین هیچی نیست من مطمئنم این بچه فوق العاده ذهن باهوشی داده یه چیزی دیده داده همزاد پنداری میکنه 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

دای من بیداری یاحاب همیشه یاهاش بودن واذیت میکردن حتی توگوشیم میزدنش ۴ماه قبل ب یه خانم موکل دارک مستقیم بااجنه درارتباطه زنگ زد وبهش راهکاردادخداراشکر دیگه رفتن ک رفتن 

۴طرف تمام اتاقاتوسنگ نمک بزار  یکیم بزار رومیز هرجا اسپند دودکن هررروززز اینکارو بکن هروز سوره کافرون بخون وروی بچت فوت کن خداشاهده من ۱روز اومدن سراغم جیگرم خون شده بود هرکاربگید کردیم هیچ نماز یا دعاقرانی نیاوردش ولی این کافرون همشون رو ازم دور کردههروز کافرون بخون یاتوخونه پخشش کن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مهربونای سایت مامانم مریضه

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

یه سر کتاب باز کن یه سایتی هست خودش رایگان برات باز میکنه

کجاس میشه ادرس بدی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

استارتر اینایی که میگن غسل گردنت نباشه ،نماز اول وقت ،موسیقی و ظرف نشسته ممنوع ،ربطی نداره 

چارت یه چی دیگست این موارد تاثیری نداره به دیدن این چیزایی که گفتی 

خواستم خودتو خسته نکنی ،دنبال یه راه تضمینی باشی

سلام عزیزم. ما چند مورد مشابه شما داشتیم ، بعد عکس آیت الله سید حسین یعقوبی رو قاب کردن گذاشتن تو خونه. 

و اثر داشته. 

اما اگر اعتقاد دارید انجام بدید یا حداقل احترامشون نگه داشته بشه.

ان شاء الله مشکلتون حل بشه.

اینا مال خونه جدیدتون هستن؟ یا با شما میان؟