2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113294 بازدید | 1766 پست
چه جالب.اعلان برام میاد که تو این تاپیک پیام دارم ولی میام چیزی نیست؟

تاپیکمم جنیه😂😂😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

مرمری دستم به دامنت 

پسر ۳ سالم خیلی آروم و حرف گوش کن بود الان یک ماهه به شدت پرخاشگر شده و دائم گریه میکنه هیچ گونه آروم نمیشه انقد گریه میکنه که از گریه بیهوش میشه به دوستام گفتم گفتن شاید چیزی میبینه گفتن سوره قرآن با صدای بلند بخون

به نظرت چی میتونه باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسری از ی پیج سفارش دادم یسری هم از مشهد خریدم

الان دیدم پیامتون رو  ببینید تو ایتا یه کانالی هست.که حرز مینویسن.تنها جایی هست که مجوز دارن.در کل معتبر هستن.حرز بنام مینویسن.با نماز حرز.میتونی باهاشون صحبت کنی ومشکلت رو بگی.مطمئن باش جواب میگیری.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
تاپیکمم جنیه😂😂😂

خودمم شک کردم 

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
امضات معرکه س👏

فدات شم عزیزم   

مرمری دستم به دامنت پسر ۳ سالم خیلی آروم و حرف گوش کن بود الان یک ماهه به شدت پرخاشگر شده و دائم گری ...

ن گلم خدا نکنه چیزی ببینه ک میگه دیدم

گوشی زیاد ندادی دستش؟

دوستی نداره ک رفتارش این مدلی باشه

مهد نمیزاری 

دارویی چیزی جدیدا ندادی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام عزیزم منم چند تا راهکار میدم 

اول زنگ بزن شماره ۰۹۶۴۰۰ مشکلت کامل توضیح بده تا برات راهکار قرانی بدن که احتیاج به دعانویس واینا نباشه 

دوم توهر اتاق ایت الکرسی بزار مثلا رو درها بچسبون 

سوم سوره بقره پخش کن 

چهارم که مهمترین حرز ابی دجانه کبیر وصغیر بگیر از جا معتبر حرز کبیر بزار توخونه 

وحرز صغیر وصل کن به لباس پسرت وهرشب هم بزار زیر بالشتش اونا رو دیوانه میکنه ودیگه نمیان خونتون 

پنجم هرجور کثیفی یا پلشتی نباشه تو خونه وسرکه پخش کن مدام تو خونه دیگه کندر هم خوبه 

نگاه عزیزم با شماره ۰۹۶۴۰۰ زنگ بزن وصل شو به مشاوره ومشکلاتت بهش بگو 

دوم اینکه حرز ابی دجانه کبیر وصغیر از یه جای معتبر بخر که رو پوست اهو باشه صغیر بزار زیر سر پسرت 

وکبیر بزار تو خونه 

سوم ایت الکرسی چاپ کن وتو تمام خونه برگه هاشو بچسبون هراتاق یکی مثلا رو در اتاق هر خونه 

چهارم سوره بقره بزار مداوم پخش شه 

ن گلم خدا نکنه چیزی ببینه ک میگه دیدمگوشی زیاد ندادی دستش؟دوستی نداره ک رفتارش این مدلی باشهمهد نمیز ...

نه مهد میره نه دوستی داره نه دارو میخوره

ببین یه چیز بگم شاید از نظرتون خرافه باشه ولی دقیقا از روزی که رفتم خونه یه بنده خدایی اینطور شد دقیقا تا از خونشون برگشتیم شبو تا صبح گریه کرد الان بیشتر از یک ماهه دیگه ساکت نمیشه فقط از گریه بیهوش میشه، دخترمم همین سنی بود رفتیم خونشون برگشتیم لکنت گرفت تا چند سال درگیر لکنتش بودیم

به نظرت این اتفاقی بوده؟

اصفهانمن از دعا نویسا میترسم😢

میشه لطفا درخواست دوستی مو قبول کنی درهمین رابطه میخوام یه چیزی بهت بگم

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

گوشی زیاد دستش میگیره اما یه مدته قایم کردم و نمیدم بهش بازم خوب نمیشه

گوشی خیلی تاثیر داره تو پرخاشگری اصلا بهش نده

من فول تایم خودم باهاشون بازی می‌کنم ن گوشی میدم ن هیچی

بهش نده و خودت بازی کن کم کم بهتر میشه

یسریداروها ک سیپروهپتادین داره هم بچه رو عصبی میکنه مثلا داروهای اشتها اور