من نمیدونم خدا واقعا با من مشکل داره من آخه ر.... تو این سرنوشتم صدبار خواستم خودمو راحت کنم ترسیدم آخه منو چ به خوشبختی چه به زنده بودن ما ی مشت بدبخت بیچاره ایم ک مارو اشتباهی زاییدن و تو این دنیا اضافه کردن از مامان بابام به خاطر این موضوع نمیگذرم ر.... تو همه چی این دنیا خاک بر سرم که دارم یکی رو ب این دنیا اضافه میکنم تا اونم بدبخت کنم مث خودم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایا جونمو بگیر دیگه نمیخام زنده باشم جوونی که نکردم مث سگ باید بدوام من بدبخت خسته ام خسته 😭😭😭 چقد آبجیم گقت بنده خدا ازدواج نکن من خر شدم خررررررررر گول ظاهر مهربونشو خوردم ر..... من تو این زندگی که ساختم واسه خودم فقط ی کلفت میخواستن واسه خانوادشون ک کی خر تر از من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشه باورم اینک وقتی مادر زندگی خوبی داشته باشه و همسرشم ادم خوبی باشه دخترای اون مادر هم با ادمای خوبی ازدواج میکنن ولی وقت مادر احساس خوشبختی نکنه قطعن سرنوشت بچه ها هم همون میشه