2777
2789
عنوان

شوهرم به خدا و اماما فحش داد💔قلبم هزار تیکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 40 پست

یکی از بستگان من بچه دار نمیشه همیشه خدام‌ناشکری و بددهنی همه بدبختی های زندگیشو میندازه سر خدا همیشه هم کارش جور درنمیاد شخصیت منفوری گرفته

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من بسپارم بهش شوهرم. کفر بگه بخابه؟

شوهرت بگه

اون میدونه و خدای خودش 

تو به خدای خودت توکل کن 

خدا کسیه که باید با اسمش ارامش بگیری 

نه اینکه بترسی بلایی سر بچه هات بیاره عزیزدلم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اخه اولین بارش نیست...فحششم خیلی بد بود اخه💔

عیب نداره عزیزم... درک میکنم ناراحتیت رو اما خدا رحیم تر از این حرفاس که بخاطر  یه حرف بلایی سر دوتا بچه بیگناه بیاره... شما خودت برای سلامتیشون دعا بخون

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یکی از بستگان من بچه دار نمیشه همیشه خدام‌ناشکری و بددهنی همه بدبختی های زندگیشو میندازه سر خدا همیش ...

همینه...ما پولمون زندگیمون برکت نداره همش از همه عفبیم چون شوهرم تلاش نمیکنه همه چیرم میندازه گردن خدا از خدا طلبکاره

عزیزم من وقتی شوهرم همچین چیزی میگه همیشه میگم ای خدای حضرت آسیه شر فرعون رو به خودش بزن

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏