2777
2789

بعضی میگن عادی چون تیز هوشان ونمونه فشار میارن رو بچه ها وزده میشن...

بعضیا میگن تیزهوشان ونمونه چون معلماشون خوبن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بستگی به هدف آینده شخص داره و اینکه چقدر بخواد تلاش کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم مسلما بچه های که تیز هوش آن و نمونه قبول میشن گنجایش و ظرفیت اون اطلاعات و مطالبی که بهشون داده میشه رو دارن پس مشکلی ندارن دانش آموزان دیگه هم که تو مدارس عادی هستن متناسب با موقعیتی که قرار دارن دریافت اطلاعات دارن 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیزهوشان نبودم توی هیچ مقطعی و اطلاع ندارم ولی مدرسه ی نیمه دولتی خیلی خوب بودم که خیلی توی سرنوشت و شخصیتم تاثیر داشت ،ب نطرم با این جوی که الان بین نوحوونا هست حتما باید یه مدرسه ی خوب برن تا بتونن سالم بار بیان

عزیزم مسلما بچه های که تیز هوش آن و نمونه قبول میشن گنجایش و ظرفیت اون اطلاعات و مطالبی که بهشون داد ...

مرسی ازنظرت

فقط غیر انتفاعی هم پول میگیرن احترام میزارن هم برندن هم توی درس و اینا کار میکنن و هرکسی رو راه نمیدن البته معروفاش

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

فقط غیر انتفاعی هم پول میگیرن احترام میزارن هم برندن هم توی درس و اینا کار میکنن و هرکسی رو راه نمید ...

خیلی پول میگیرن مثلا امسال ۳۰میلیون از کجا بیاریم؟

بستگی ب دانش اموز داره ک سطحش چجوری باشه

اگر خودش ب درس علاقه داره و دنبال پیشرفته موفق میشه تو این مدارس

ولی اگه از روی چشم و هم چشمی و فشار والدین بخواد بره نه موفق نمیشه

غیر دولتی یا نمونه دولتی خوب 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

اگر هدفش قبولی تو یه رشته خاص اونم تجربی هست قطعا تیزهوشان حتی نمونه و غیر انتفاعی هم نه 

ولی خب اگه سالم موندن روان بچه برای والدین اهمیت خیلی بیشتری داره غیر انتفاعی خوب نه هر جایی

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

خیلی پول میگیرن مثلا امسال ۳۰میلیون از کجا بیاریم؟

چک و قصد میکنن مدرسه خیلی مهمه مثل خونه دوم ادمه باید براش خرج کرد که خدمات زیاد بدن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁