2777
2789
عنوان

نمیدونم در خونمون قفله یا ن بنظرتون مامانمو بیدار کنم بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست
مامانم اگه بیدار بشه بهش میگم میخواستم درو قفل کنم ولی بابام بیدار بشه فکر بد راجبم میکنه فکر میکنه ...

کدوم سمت کشور هستین 

آب و هواتون چطوره؟

از زندگی تو روستا راضی هستی؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ندارختو خونه ما برعکسهمن گشنم بشه در یخچال رو باز کنم مامانم بیدار شه شیشصذ تا سوال داره ازمچرا ...

دقیقا این چیزا رو هست بعد نمیدونم مردم چطور این فکرا به ذهنشون نمیرسه 

جنوب غرب سرده الان ن ابجی راضی ک نیستم من ولی چیکار کنم باید بسازم

یعنی سمت خوزستانی؟ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شیراز کنار خوزستان

انشالله همیشه تنت سلامت باشه

و اگه دوست داری بری شهر امیدوارم زودتر یه خونه خوب تو شهر زندگی کنی و واسه ییلاق بری روستا ❤️

انشالله همیشه تنت سلامت باشه و اگه دوست داری بری شهر امیدوارم زودتر یه خونه خوب تو شهر زندگی کنی و و ...

همچنین سلامت و زنده باشی مرسی خودت کجا زندگی میکنی

همچنین سلامت و زنده باشی مرسی خودت کجا زندگی میکنی

من تهرانم امسال تابستون کلی تلاش کردم برم آذربایجان شهر مادریم یکم هوا بخورم و خونه یکی از اقوامو اجاره کنم مادرم نذاشت :////

تنفسم مشکل پیدا کرده تو هوای تهران :/