2777
2789

ی مدت بود درگیر عفونت قارچی بودم ولی خارش و سوزش نداشتم بعد خوب شدم حالا باز گرفتم امروزم پریود شدم از خارش دارم میمیرم واژنم جوش های ریز ریز زده و شکلش تغییر کرده تورو خدا اگه راهی واسه خوب شدنش هست بگید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه‌ام که وضعیت ناخوشایندی داری. عفونت‌های قارچی واژن می‌توانند باعث تغییرات مختلفی مانند خارش، سوزش، ترشحات غیرطبیعی، و در برخی موارد جوش‌ها و تغییرات در شکل ناحیه تناسلی شوند. این عفونت‌ها معمولاً با درمان‌های ضد قارچ قابل درمان هستند، اما چون علائم جدیدی مثل جوش‌های ریز و تغییر شکل واژن مشاهده می‌کنی، پیشنهاد می‌کنم سریعاً به پزشک متخصص زنان مراجعه کنی تا بررسی دقیق‌تری انجام بدهد.

در اینجا چند نکته که می‌تواند به تسکین علائم کمک کند:

1. داروهای ضد قارچ:

معمولاً برای درمان عفونت قارچی واژن از کرم‌ها یا شیاف‌های ضد قارچ (مثل میکونازول یا کلیتازول) استفاده می‌شود. این داروها می‌توانند عفونت را سریعاً از بین ببرند.

برخی از داروها ممکن است نیاز به نسخه پزشک داشته باشند، پس توصیه می‌شود از پزشک مشورت بگیرید.

2. استفاده از پد بهداشتی به‌طور موقت:

در طول پریود، از پد بهداشتی به جای تامپون استفاده کن تا از تحریک بیشتر جلوگیری شود. پدهای ضد حساسیت یا با قابلیت تنفس انتخاب کن.

3. بهداشت شخصی:

از صابون‌های ملایم و غیر معطر برای شستشوی ناحیه تناسلی استفاده کن. از شستن بیش از حد یا استفاده از مواد شیمیایی که ممکن است حساسیت ایجاد کنند، پرهیز کن.

4. پوشیدن لباس زیر نخی:

لباس زیر نخی و گشاد باعث می‌شود که ناحیه تناسلی خشک و تهویه شود، که از ایجاد رطوبت و تحریک بیشتر جلوگیری می‌کند.

5. پرهیز از خارش ناحیه:

حتی اگر خارش داری، سعی کن از خاراندن ناحیه خودداری کنی چون ممکن است وضعیت بدتر شود و احتمال عفونت‌های بیشتر افزایش یابد.

---

نکته مهم:

اگر بعد از استفاده از داروهای ضد قارچ علائم بهبود نیافت یا اگر جوش‌ها و تغییرات شکل واژن ادامه پیدا کرد، باید سریعاً به پزشک مراجعه کنی تا بررسی دقیق‌تری انجام شود. این تغییرات ممکن است نشانه‌ای از مشکل دیگری مانند عفونت باکتریایی، آلرژی یا اختلالات هورمونی باشد.

اگر سؤال دیگه‌ای داری یا نیاز به مشاوره بیشتر داری، من اینجام.

فقط دکتر 

به هیچ وجه خود درمانی نکن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

متوجه‌ام که وضعیت ناخوشایندی داری. عفونت‌های قارچی واژن می‌توانند باعث تغییرات مختلفی مانند خارش، سو ...

وای ممنونم ازت🥺یعنی این جوش ها خطرناک هستش؟